Orbán Viktor miatt sivalkodik a Washington Post

2016. november 30.

Az Orbán Viktorról szóló szándékos hazugságok mellett többek közt nacionalistának és idegengyűlölőnek is nevezte a liberális Washington Postnevű amerikai napilap a magyar kormányfőt.

Még korábban egy, az Index által kitalált orbitális hazugságra épült a Washington Post szerdai számában megjelenő cikk vezérgondolata, miszerint Orbán Viktor a nyár folyamán méregnek nevezte a Magyarország területén áthaladó migránsokat. Az “objektív”, nagy tekintélyű liberális lap természetesen nem vette a fáradtságot, hogy leellenőrizze forrását, egy az egyben átvette a politikai motivációtól bűzös hazugságot.

Mint ismert, Orbán Viktor még júliusban tartott egy közös sajtótájékoztatót az osztrák kancellárral, melynek keretében hangsúlyozta, hogy az Európai Uniós, felelőtlen migrációs politika Magyarország számára halálos méregként hat.

A Washington Post szerint Orbán Viktor nem más, mint egy nacionalista és idegengyűlölő vezető, aki kifejezetten azokat a szír “menekülteket” pécézte ki magának, akik oltalmat keresnek Európában.

Mi több, a lap szerint Orbán még azt is meg merte lépni, hogy – mint megválasztott magyar kormányfő – kerítést emelt annak az országnak a határára, melynek védelmére felesküdött.

Az elfogulatlan beszámoló természetesen ismételten felemlegeti a luxemburgi külügyminiszter, Jean Asselborn magasröptű szakmai fejtegetését hazánkkal kapcsolatban, miszerint minket ki kellene zárni az Európai Unióból. A WP szót ejt arról is, hogy Donald Trump mellett Orbán már a nyár folyamán kiállt, ezáltal hatalmas népszerűségre tett szert a “szélsőjobboldalon”.

Továbbá igyekszik elbagatellizálni azt a tényt, hogy a megválasztott amerikai elnök, Donald Trump személyesen hívta meg Orbán Viktort Washingtonba.

A lap, a liberálisok által gondosan tollba mondott sivalkodást végül azzal zárja, hogy az Orbán-kormány nemcsak az alkotmánybíróság új tagjainak kinevezése kapcsán – melyet az LMP is jóváhagyott – tevékenykedett oly módon, hogy az a hatalmon lévők számára kedvező legyen, hanem még ráadásul brutális médiaterrort gyakorol Magyarországra.

Mindezt úgy állítja a Washington Post, hogy cikkének vezérgondolatát a korábban említett Index hazugságára alapozza. Nem véletlenül szavazta le az amerikai nép többsége a demokrata párti tömegmédiát Clintonnal, a CNN-el és a Washington Posttal együtt.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: