És tényleg nincs többé liberális konszenzus

Bayer Zsolt

A liberális konszenzus leghatalmasabb fegyvere, a média már semmit sem ér – rövid lapszemle

Bayer Zsolt publicista szerint most, hogy Trump győzni mert, a második világháború óta kialakult liberális konszenzus farizeusai, zsoldosai, vámszedői, írástudói és írástudatlanjai mélységes megvetéssel, gúnnyal, lenézéssel, cinizmussal veszik szájukra az „aluliskolázott”, „kékgalléros”, „melós”, „redneck”, „underclass” FEHÉR szavazót.

Ezt teszik, hiszen nem értik a lényeget. És tényleg nincs többé liberális konszenzus, mert a globalizáció szétverte Detroit elhagyott, nyomorba gyalázott utcáin ez semmit nem jelent.

 

Image may contain: 1 person , closeup

A közép-nyugat farmerek körében nem is volt soha, csak elhitették velük, nincs más lehetőség. Nincs többé liberális konszenzus, mert ugyan a média száz százaléka Hillary Clintont támogatta, mégis Trump nyert.

Vagyis teljes egyértelműséggel kiderült, hogy a liberális konszenzus leghatalmasabb fegyvere, a média már semmit sem ér. (Ugyanazok, akik teljes természetességgel beszélnek arról, hogy a média teljes egészében Clintont támogatta, nekünk azt jajgatják, hogy a kormánypárti sajtó létezése, „túlsúlya” miatt idehaza nem is lehet tisztességes választásokat tartani. Azért majd ezen is töprengjenek el egyszer…)

Magyar Hírlap

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: