Kifütyülték az Igazmondó Juhászt és zokon vette

2016. november 20.

A Portik Tamás maffiózónak sajtófigyelést végző, és az Igazmondó Alapítvány kocsijával nyaralgató – amelyet szigorúan a korrupcióellenes harc jegyében használhatna – Juhász Péter ráhívta a rendőröket az ellentüntetőkre, amikor kifütyülték.

Nevetséges, hogy Juhász Péter, aki egy nemzeti ünnepen kifütyülte Magyarország miniszterelnökét, nem bírja elviselni, ha vele is ugyanez történik. Juhász Péter ugyanis rendőröket hívott azokra, akik az Együtt által szervezett mai tüntetésen duda- és füttyszóval tiltakoztak Juhász Péter hazugságai ellen. Most akkor lehet fütyülni Juhász úr, vagy nem lehet fütyülni?”

– áll Hollik István, fideszes országgyűlési képviselő, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Együtt, az LMP és a Párbeszéd szervezésében tartott vasárnap délutáni ellenzéki tüntetésen, a közeli utcákban ellentüntetők többször sípoltak, tülköltek, erre a demonstrálók egyszer füttykoncerttel válaszoltak.

322649_juhasz_peter

Juhász Péter

Hollik István közleményében hazudik: Juhász Péter nemhogy nem bírta a fütyülést, hanem maga szólította fel a színpadról a közönséget, hogy fütyüljenek még hangosabban. Az Együtt alelnöke azt mondta, hogy minden egyes füttyszó arról szól, hogy Orbán Viktor hatalma rövidüljön meg. Majd megköszönte azoknak, akik ma csak fütyülni jöttek – áll az Együtt közleményében.

Ezek szerint azt nem tagadták, hogy rendőrt hívtak az ellentüntetőkre. A mi értelmezésünkben tehát Juhász Péter szeret fütyülni és fütyültetni, ám ha ez vele történik meg, akkor ráhívja a rendőröket azokra, akik ily módon próbálják kifejezni nemtetszésüket. A liberális véleményterror újabb szép megnyilvánulását láthattuk tehát vasárnap délután.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: