600 ezer migránst akarnak betelepíteni – dermesztő számok Lázár Jánostól

Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter megdöbbentő számokat mondott a kötelező betelepítési kvóta kapcsán a Makó Híradó internetes…

Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter megdöbbentő számokat mondott a kötelező betelepítési kvóta kapcsán a Makó Híradó internetes oldalnak nyilatkozva. Nézzük, miről is van szó, de előre szólok, hogy ijesztő adatok következnek. 

 

” Mostanában 100-120 ezer emberről beszélnek Brüsszelben a hazánkra érvényes kötelező betelepítési kvóta kapcsán. Felső határ nincs, tehát végső számot nem tudunk, de amennyiben csak ez a 120 ezer ember érkezik meg hozzánk, a családegyesítést, valamint a gyermekvállalást figyelembe véve néhány éven belül már egy 5-600 ezres, folyamatosan gyarapodó közösségről beszélhetünk.”

 

Fotó: makohirado.huÉn szóltam…

Ha a fentiekhez nyújtana is Brüsszel támogatást, még akkor is belerokkannánk. Miközben hazánk nagy nehezen stabilizálta a gazdaságát és egy kicsit el is indult felfelé, maga az EU nyomna vissza minket kvóta érvényesítésével a mocsárba.

Sokan érzelgősen beszélnek a migrációs hullám szereplőiről, az illegális bevándorlásról. Érthető, hiszen nem egy olyan képet láttunk, amikor szülők a gyermeküket cipelve sétáltak át fél Európán, de egy fontos kérdést is tisztába tett Lázár János.

“A magyar határt átlépők csupán 10 százaléka vallja magát politikai menekültnek, kilencven százalékuk azért hagyta el a hazáját, mert rossz körülmények között élt, és nem politikai védelemre, hanem jólétre vágyik.”

A baj – és most egy kicsit demagóg és önző leszek –, hogy az ő jólétüket nekünk kell előteremtenünk. A mi felépített életünket, a bevételeink mennyiségét veszélyezteti az, hogy a kvóta-rendszer szerint ide telepített migránsok életkörülményei javuljanak. Hiszek a keresztényi szeretetben, de abban is, hogy a saját családomért dolgozom, a gyerekeim jólétét szeretném biztosítani.

Forrás: makohirado.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: