Itt a liberális amerikai hírhamisítók listája

2016. november 20. 17:28

WASHINGTON, 17:28

A korábbi kongresszusi képviselő, Ron Paul nyilvánosságra hozta a “hírhamisítók” listáját, akik szerinte felelősök az “elhibázott háborúkért” és hazudtak Hillary Clinton választási esélyeiről. A listán több rangos, liberális médium, így a CNN, a New York Times és a Guardian újságírói is megtalálhatóak.

A lista tartalmazza azokat, akik azt mondták nekünk, hogy Iraknak tömegpusztító fegyverei vannak és belehazudtak minket több, igazolhatatlan háborúba”

– áll az egykori republikánus, később libertariánus politikus weboldalán közzétett cikkben, ahol a teljes lista is megtalálható.

Ezek azok a hírforrások amelyek azt mondták nekünk, hogy Hillary Clintonnak 98 százalékos esélye van megnyerni az elnökválasztást. Valamint soha véget nem érő módon szajkózzák nekünk, hogy a gazdaság remek állapotban van”

– írta Ron Paul.

Paul listáján megtalálhatóak az újságírók nevei, valamint a médiumok, amelyeknek dolgoznak, illetve a rájuk vonatkozó információk linkelve vannak a Wikileaksról, azonban ezen linkek egy része jelenleg nem működik.

Ron Paul, a 2013-ban visszavonult kongresszusi képviselő, akinek azóta fia vette át a helyét a törvényhozásban.

Fotó: MTI Fotóbank

Paul a legnagyobb hírhamisítónak a CNN-t nevezte: a hírcsatornától összesen 9 újságíró szerepel a listán, majd őt követi a New York Times és az MSNBC, 6-6 újságíróval.

A listán felsorolt legtöbb médium “függetlennek” mondta magát, miközben gőzerővel támogatták Hillary Clinton kampányát és próbálták lejáratni Donald Trumpot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: