MEDDIG HERGELIK A TÖMEGEKET A BALLIBERÁLISOK?

 
Újabb áldozata van az amerikai elnökválasztásnak. Egy afroamerikai férfi három golyót kapott, mert azt mondta, Trumpra szavazott. Vajon B. Obama és H. Clinton tisztában van azzal, hogy mekkora felelősség terhelik őket a zavargásokért és az áldozatokért?

A legfrissebb hír Atlantából származik. A Breitbar számolt be róla, hogy Mitchell Mormon Jr. egy bárba érkezett egy első randevúra Shaunita Walkerrel. Az afroamerikai férfi az este folyamán összeszólalkozott egy latinó férfival. Mormon a vita folyamán viccesen azt mondta, egyébként ő Trumpra szavazott. Ezután a latinó férfi egy rövid időre eltűnt, majd már egy pisztollyal érkezett vissza. Háromszor lőtte meg Mitchell Mormont, aki a mentők minden igyekezetének ellenére belehalt sérüléseibe.

Amerikában az elnökválasztás eredményhirdetése óta, azóta, hogy kiderült – a média és az uralkodó demokrata elit szerint esélytelennek kikiáltott – Donald Trump nyert, nem szűnnek az utcai zavargások, amelyek nem ritkán erőszakba torkolnak lövések is dördültek több helyen. A magukat demokratáknak és tüntetőknek valló anarchisták képtelenek elfogadni a választás eredményét. Hogy rendbontások folymatosak és széleskörűek legyenek arról a Soros Györgyhöz köthető, általa (is) pénzelt szélsőbaloldali anarchista csoportulások gondoskodnak.

Sőt a milliárdosokból álló demokrata üzleti elit már vasárnap összegyűlt New Yorkban, hogy egy háromnapos konferencia keretében tekintsék át „teendőiket”. Eredetileg a Demokrácia Szövetség megtervezett témája Hillary Clinton regnálásának első 100 napja lett volna, de ez okafogyottá vált, így a permanens ellenállás került középpontba.

Szemmel láthatóan a „demokraták” igen messzire hajlandóak elmenni azért, hogy a választás végeredményével ellentétben az ő – üzleti – érdekeik érvényesüljenek.

A kérdés, hogy meddig. És miként vállalják a felelősséget mindazért, ami az amerikai városok utcáin történik.

A jelszavak persze egyértelműek, és nem kímélnek senkit, magát Trumpot, a családját és szavazóit sem. A „lila forradalom” frontja mindenkit elér.

Pedig egyszerű lenne gátat vetni az egész őrületnek. Elsőként maga Hillary Clinton tehetné meg, hogy lenyugtatja a tömeget, már amennyire a fizetett provokátorokat lehetséges leállítani. Egy tweet csodákat tehetne, elvenné a létjogosultságát minden további zavargásnak.

A következő a listán egy 2009-ben Nobel-békedíjjal kitüntetett politikus. A regnáló amerikai elnöknek, Barack Obamának kutya kötelessége lenne megbékíteni (esetleg hazazavarni) a rendbontókat. Az ő esetében is elegendő lenne egyetlen tweet. Ráadásul – elnökként – Obama felelős is az amerikai polgárok biztonságáért. Hogy miért hallgat, azt csak ő tudja. De ha volt is értékelhető és becsülendő nyolc hosszú esztendei elnökségének ideje alatt, azt a jóérzésű emberek most mind törlik az emlékezetükből.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: