A Fidesz szerint Vonát nem érdeklik a saját szavazói sem

“A jobbikos támogatók 70 százaléka is szerette volna az alkotmánymódosítást”

MH/MTI – 2016.11.10.

A Fidesz szerint Vona Gábor egyáltalán nem érdekli még a saját szavazóinak a véleménye sem. A nagyobbik kormánypárt a Jobbik vezetőjének csütörtöki sajtótájékoztatójára reagált, ahol Vona Gábor arról beszélt: várhatóan több százezren küldik vissza a Jobbik “valódi nemzeti konzultációs” kérdőívét, amelyet november 30-áig lehet kitölteni.

Az eddig beérkezett kérdőívek kifejtős részéből az derül ki, hogy az embereket nagyon foglalkoztatja a bérek alacsony szintje. 
A Fidesz szerint az a Vona Gábor beszél “valódi konzultációról”, aki semmibe vette több mint 3,3 millió magyar ember akaratát és még a jobbikos szavazókkal is szembefordult, amikor az MSZP-vel és Gyurcsány Ferenccel együtt nem szavazta meg az alkotmánymódosítást, amellyel erősebben meg tudnánk védeni az országot a migránsok betelepítésétől. 

von

Vona Gábor

 

A nagyobbik kormánypárt közleményében kifejtette: felmérések szerint a  jobbikos támogatók 70 százaléka is szerette volna az alkotmánymódosítást, Vona Gábor azonban cserben hagyta a szavazóit és ahogy a baloldalt, őt sem érdekli a magyar emberek véleménye.

 


Bebizonyosodott, hogy nincs különbség az ellenzéki pártok között, egyikre sem lehet számítani az ország védelmében, nem hajlandók félre tenni az egyéni hatalmi és a pártérdekeket a nemzetért. Egyértelművé vált, hogy az ellenzék felelőtlen és a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben a magyarok csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak – közölte a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt egy újabb közleményében Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára is reagált. Szilágyi György közölte: Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke több hazugságot is mondott az ATV kedd esti, Egyenes beszéd című műsorában, amikor a letelepedési kötvényekről beszélt.

A Fidesz közleményében azt írták: a Jobbik és az ellenzéki pártok azok, amelyek belehazudtak az emberek szemébe.
Vona Gábor, a Jobbik elnöke áprilisban még az mondta, hogy aki nem támogatja feltétel nélkül az alkotmánymódosítást, az hazaáruló. Molnár Gyula, az MSZP vezetője pedig azt ígérte, hogy a szocialisták támogatni fogják az alkotmánymódosítást a parlamentben – idézték fel.
“Ezzel szemben a valóság az, hogy Vona Gábor Molnár Gyulával és Gyurcsány Ferenccel együtt nem szavazta meg az alkotmánymódosítást. Nincs különbség közöttük, egyik ellenzéki pártra se lehet számítani az ország védelmében” – olvasható a Fidesz közleményében.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: