„Gyalázat” Baja kiakadt Gyurcsányékra

A Demokratikus Koalíció vezetője megvétózta, hogy a Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Párt részt vegyen a baloldali együttműködésről szóló tárgyalásokon. Baja Ferenc a Facebook-on mondta el az üggyel kapcsolatos véleményét.

„Gyalázat” Baja kiakadt Gyurcsányékra


„Ez gyalázat. Bohóctréfa. Vétójog pedig nincs, nonszensz és antidemokratikus.”

Így kezdődik Baja Ferenc szocialista politikus bejegyzése a Facebook-on, melyben a politikus leírta véleményét a baloldali pártok tegnapi egyeztetéséről.

 

Ahogy arról beszámoltunk, a Párbeszéd kezdeményezésére tárgyalóasztalhoz ültek a baloldal képviselői, hogy egyeztessenek egy esetleges választási együttműködésről. Az Együtt el sem ment a csütörtöki egyeztetésre, Gyurcsány Ferenc pedig állítólag megvétózta a Liberálisok részvételét, mert azok részvételre buzdítottak a kormány kvótanépszavazásán.

Fodorék fel is álltak a tárgyalóasztaltól, a Liberálisok ügyvivője így kommentálta az esetet az ATV-nek: „Vannak olyan emberek, akiknek nem annyira fontos a saját hazájuk, mint a saját pozíciójuk”. Hozzátette: több alázatra van szükség a pártvezetők részéről ahhoz, hogy a baloldal elkerüljön egy 2014-hez hasonló választási kudarcot.

Hasonlóan látja az MSZP-s Baja is, aki szintén több alázatot és valódi munkát vár el a résztvevőktől. „Aki valóban le akarja váltani Orbánt az erre a feladatra koncentrál, minden egyéni körzetben megtalálja a megfelelő jelöltet és a társadalommal koalícióban megteremti a kormányváltás lehetőségét” – írja Baja Ferenc, később pedig hozzáteszi: aki építkezni akar nem kezdheti rombolással.

atv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: