Juhász Péter ismét koldul

2016. október 28.

Nem bír leállni a fütyülős politikus, most a Deutsch Tamás ellen elvesztett perköltséget akarja kifizettetni az emberekkel.

 

Deutsch Tamás korábban beperelte Juhász Pétert, mivel az együttes politikus azt mondta, hogy a fideszes miniszteri biztos korábban kábítószert fogyasztott. Csütörtökön a másodfokú ítélet során döntöttek arról, hogy Juhász megalapozatlanul híresztelte, hogy a fideszes politikus drogozott, ezzel pedig megsértette jó hírnevét és emberi méltóságát.

 

nevtelen19-1024x576

Perköltséggel és sérelemdíjjal együtt 620 ezer forintot kell az amúgy luxuslakásban lakó Juhásznak kifizetnie. Azonban ez neki nem tetszik, így inkább ismét az emberekkel fizettetné ki saját vétségét.

Ha te is tudod, hogy érted dolgozom ezekben az ügyekben, és van kedved segíteni kifizetni ezt az összeget, számomra öröm. Jól esik ez a kiállás, köszönöm! Megjegyzés rovatba írd be kérlek: Deutsch drogos per (vagy valamit, ami erre utal)

– áll Juhász Facebook-üzenetében, majd a biztonság kedvéért, még a bankszámlaszámát is odatette.

Nem ez volt az első olyan eset, mikor Juhász az emberekkel fizettetné meg saját költségeit, korábban a megélhetésért kért pénzt, holott a budai hegyekben élt fényűző életet.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: