ÁLLÍTSÁTOK MEG ARTURO JUHÁSZT!

A provokátorok rendesen megdolgoztak a pénzükért.

 
Nagyon sokunknak már fogytán van a türelme. Nem tudjuk, hogy meddig kell még elszenvednünk, eltűrnünk, hogy senkiházi nímandok, fizetett provokátorok a legszentebb nemzeti ünnepeinken sem hagynak bennünket békésen, kegyelettel, méltósággal és büszkeséggel emlékezni a magyarság hőseire. Hol van a határa a demokrácia türelmének? Milyen demokrácia az, amelyik megengedi egy maroknyi csoportnak, hogy tízezrek érzéseit, nemzeti büszkeségét a sárba tiporja?
Screenshot_3.jpg

Ki ez a Juhász Péter nevű politikai lúzer, aki kéjesen lubickolva az „orbáni diktatúrában” semmibe veheti a magyarság nemzeti ünnepét, az ünnepelni szándékozók legnemesebb érzelmeit? Miért megengedett ennek a levegőből élő internetes koldusnak, aki állítólagos jó barátok adományaiból élve, vigyorogva köpi az arcunkba a tévé képernyőjéről, hogy ki fogja fütyülni a nemzeti ünnepre összesereglett közönséget? Honnan veszi a bátorságot erre? Meddig lehet valaki közszereplő úgy, hogy semmilyen kimutatható jövedelemmel nem rendelkezik, és állítólagos jó barátok jóindulatából él budai luxuslakásban és jár nyaralni a Riviérára? Kik állhatnak Juhász Péter mögött, hogy így fütyülhet a magyarok millióinak nemzeti érzésére?

A magyar nép, a magyar választópolgárok biztosan nem, ismerve pártja választási és a jelenlegi közvélemény-kutatások szerinti 1-2 százalékos eredményeit. Az, hogy utálja a törvényes kormányt és főleg annak miniszterelnökét, nem jogosítja fel arra, hogy a magyar nép nemzeti ünnepét gyalázza meg.

 

 

 

 

Az, hogy ebben az országban szólásszabadság, véleménynyilvánítási, gyülekezési szabadság van, azt is jelenti, hogy nekünk is jogunk van méltósággal megünnepelni a magyarság dicsőséges, világraszóló sikereit, elmondani, kinyilvánítani nemzeti büszkeségünket, kegyelettel megemlékezni hőseinkről, akik életüket adták a szabadságért, a hazáért. Ezt a nemzeti büszkeséget, ezt a kegyeleti megemlékezést fütyülte ki Juhász és provokátortársai, de ürügyként Orbán-fóbiájukra hivatkoznak. Pedig valójában nem Orbánt, hanem bennünket, ünneplő magyarokat akarnak megalázni. Nem is annyira Orbánt vagy a külföldi vendégeket sérti elsősorban az ünnepünk megzavarása, hanem bennünket, az ünneplő, büszke magyarokat bosszant az aljas provokáció.

Valójában ez is a célja Arturo Juhásznak és állandó tettestársainak, hiszen elsősorban és mindenekelőtt bennünket, magyarokat utálnak. Ha valóban a kormány politikája ellen akarnának tiltakozni, akkor azt megtehetnék számtalan helyen és formában, akár köztéri rendezvényeken, akár a rendelkezésükre álló médiafelületeken is. Meg is teszik, csak ezeken a fórumokon a saját belterjes, szűk táborukon kívül a kutya sem kíváncsi rájuk. Ezért, visszaélve a demokrácia adta lehetőségekkel, a türelmünkkel, inkább a televízió nyilvánossága előtt, a magyarok százezreinek, millióinak akarják megmutatni, hogy fütyülnek a többségi magyarok nemzeti érzéseire, a kormány sikereire, a népszavazási eredményre, Orbán Viktor Európa népei körében tapasztalható elismertségére.

A provokátorok rendesen megdolgoztak a pénzükért. A másfél órás rendezvény idején egy másodpercre sem hagyták abba a megveszekedett sípolást. Valakinek be kellene már fognia Arturo Juhász és tettestársai fütyülőjét. Legalább a magyarok szent nemzeti ünnepeinek az idejére. De legalább a központi megemlékezések helyszínein biztosíthatná a kormányzat, hogy méltósággal, kegyelettel, büszkeséggel ünnepelhessük meg hazánk nemzeti ünnepeit. Azután fütyülhetnek Juhászék ott és annyit, amennyit akarnak. Fütyülünk rá, de Juhászt és az Együtt vezéreit már nem szeretnénk többet látni és hallani a közszolgálati médiában. Az ő nyelvük úgyis csak a síp és a sziréna.

A szerző nyugalmazott ügyvéd

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: