AZ ATV-BEN GRÉCZY BÁTRAN HAZUDHAT

Terroristák és a letelepedési kötvény.

Rónai Egon interjúvolta – pontosabban: kikérdezte Gréczy Zsoltot, a DK szóvivőjét az ATV reggeli műsorában. Gréczy fel is mondta a kötelezőket, hogy az ellenzéknek össze kell fognia, de mindenek előtt: Juhász Péter és Szigetvári Viktor – az Együtt nevű párt vezetői – árulók.

„Miért lehet az cél, hogy az Együtt politikusai megosszák az ellenzéket?” – érzékenyült el a műsorvezető. Gréczy azonban jelenlétével megvigasztalta a tévést, és mivel észlelte, hogy a csatorna viszonylag nagy teret biztosít hazugságai, csúsztatásai és ostobaságai kifejtésre, spontán szólókarrierbe kezdett.

 

d1000

Nyitásként elmondta, hogy szerinte Simicska az ellenzéki sajtóhírek ellenére sem támogatja a Jobbikot. Majd a letelepedési kötvények kapcsán azt zagyválta, hogy olyanok is beléphettek az országba, akik később merényletet követtek el. A követendő és helyes riporteri magatartás az lett volna, ha Rónai Egon ekkor helyreteszi Gréczyt, hogy az Iszlám Állam terroristái egyáltalán nem letelepedési kötvény vásárlással jutottak Magyarországra, hanem épp Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció kedvenc migránsaival egy csoportban, illegálisan. Erre azonban nem került sor, mert már tovább is léptek a következő témára, és aztán az orbánozással el is röppent a műsoridő.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: