Szent Péter sajtburija

Istenem, McDonald`s nyílik a Vatikánban! Legkésőbb jövő tavasszal néhány százezer euróért ki lehet adni a Szent Péter bazilikát kuplerájnak.

„Istenem, McDonald`s nyílik a Vatikánban! Mindig is tudtam, hogy a fejlődés megállíthatatlan, s a szép új világ előbb-utóbb mindenhol átveszi az őt megillető helyet. Olyan megnyugtató ez! Ez a televény!

S most, hogy megvan végre a Vatikán mekije, joggal bízhatunk az események felgyorsulásában. A meki mellett hamarosan megnyílhat végre a Vatikán első viccescigi szaküzlete, a második szinten felnőtt film mozival. És legkésőbb jövő tavasszal néhány százezer euróért ki lehet adni a Szent Péter bazilikát kuplerájnak.

Lesz majd néhány aggódó püspök, de hát az kit érdekel. Csak nem fogják éppen ők megakasztani a fejlődést. Tóta W. úgyis megírta róluk a frankót: »(…)néhány nevetséges maskarába öltözött, mikulásbottal integető kókadt fasz.«

Igen, Tóta W. szerint ezek a püspökök. Hát majd pont ők… És még szerencse, hogy a magyar sajtóban csak a Bayer beszél penetránsan ocsmányul…”

Bádog – Bayer Zsolt blogja

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: