Megdöbbentő parancsot kapott Magyarország a népszavazás előtt egy nappal!

2016-10-01

A kötelező betelepítési kvótákról kiírt magyarországi népszavazás bojkottjára szólított fel szombaton az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója.

Az európai szocialisták még abba is bele akarnak szólni, hogy a magyar emberek elmennek-e véleményt nyilvánítani vasárnap a kényszerbetelepítésről, vagy nem. Természetesen mindezt a demokrácia jegyében teszik.

Orbán nem hagy fel a migránsok inváziójáról szóló hazugság terjesztésével (…) Nincs invázió, és szégyen, hogy a magyar kormány pusztán belpolitikai propagandacélokból akadályozza az Európai Bizottság által felállított áttelepítési rendszert”

— áll az MSZP-t és a Demokratikus Koalíciót is tagjai között tudó, az uniós parlament második legnagyobb frakciójának számító Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D) képviselőcsoport közleményében.

Érdekes, hogy míg a magyar szocialisták azt próbálják meg elhitetni az emberekkel, hogy nincs is kvóta, addig az uniós testvérpártjuk pont azért támadja a magyar kormányt, mert az nem veti magát alá a kényszerbetelepítésnek.

A közlemény további részében jól ismert baloldali szófordulatokkal sarazzák Magyarországot:

“a kérdés, hogy meddig fogja eltűrni az Európai Unió, hogy Orbán és a Fidesz démonizálja a migránsokat és az EU-t. Európai adófizetőként az uniós források nem átlátható módon történő magyarországi felhasználása és a széleskörű korrupcióról szóló vádak is határozottan aggasztóak. Az Európai Bizottság és az Európai Néppárt nem hunyhat továbbra is szemet Orbán tettei felett. Meg kell mutatnunk, hogy komolyan gondoljuk a szabályaink betartatását és az európai értékek érvényesülésének biztosítását.” 

A kvótareferendum ügyében természetesen az Európai Parlament liberális frakciója (ALDE) is megszólalt, amely ugyancsak “rendkívül aggasztónak” találja a vasárnapi népszavazást, ahogyan a “menekültek és migránsok magyarországi helyzetét” is. Közleményükben azt írták, hogy a magyar hatóságok a kampány során “elferdített tényeket közöltek a menedékkérőkről,úgy festették le őket, mint akik veszélyt jelentenek Európa jövőjére nézve, összefüggésbe hozták a migrációt a terrorizmus fokozódásával, és nem létező no-go zónákra hivatkoztak európai városokban”.

Szerintük továbbra sincsenek no-go zónák. Egészen különleges világban élhetnek ők, még mindig ott tartanak, hogy nem függ össze a migráció a terrorizmussal, és vélhetően Molenbeekről sem hallottak még, csak, hogy a legismertebb no-go zónát említsük.
forrás: 888.hu

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: