Vona hazaárulót csinált magából! – rövid lapszemle

A Jobbik elkutyapártosodott a nagy néppártosodásban – Vona hazaárulót csinált magából! – rövid lapszemle

A kormány és a Fidesz is egyértelműen ellenzi a bevándorlók betelepítését, és látszólag a Jobbik sem örülne, ha Magyarországot több százezer muzulmán özönlené el, ám egyelőre semmit nem tesznek ennek megakadályozása érdekében.

Alig, vagy inkább egyáltalán nem kampányolnak, sőt egyesek szerint a Jobbik egyre inkább Brüsszel álláspontját képviseli.

A Jobbik feltűnően halk, sőt néma a kvótanépszavazás ügyét illetően”
– mondta Lázár János miniszter.

Image may contain: 1 person

Fotón: Vona Gábor – “a nagyon nemzeti politikus” (-nak hazudta magát)

 

Vona Gábor egyik korábbi interjújában azt mondta, hogy ha érvénytelen lesz a népszavazás, akkor Orbánnak le kell mondania.

 

Lázár szerint szó nincs lemondásról ám nyomatékosította, hogy az amúgy hangoskodó Jobbik feltűnően halk a népszavazás ügyében.

Lázár azt is elmondta, hogy sok jobbikos és szocialista szavazóval találkozott már, és mind elmennek a vasárnapi választásokra, annak ellenére, hogy a Jobbik egyáltalán nem kampányol a bevándorlók betelepítése ellen.

Vona hazaárulót csinált magából!
Még a nyáron Vona Gábor az EMI táborban világosan kifejtette, hogy aki nem megy el és nem szavaz nemmel, sőt, aki nem igyekszik maga körül mindenkit meggyőzni arról, hogy cselekedjen ugyanúgy, az hazaáruló.

Ezen logika mentén haladva, mintha visszafelé sült volna el Vona puskája, hiszen egyáltalán nem vettek részt a kvótaellenes népszavazás kampányában.

Egyes jobbikos források szerint Vona Gábor már-már a Brüsszel oldalára állt a népszavazás ügyében. Többen megjegyezték, hogy:

“A nemzeti érdeket most úgy lehetne a leginkább szolgálni, ha a Jobbik most félretenné a kormány ellen érzett ellenszenvét és minden kommunikációs erejét arra összpontosítaná, hogy minél több ember menjen el szavazni és szavazzon nemmel.”

Több jobbikosban ellentmondásos érzelmeket váltott ki az a tény, hogy Hack Péter egykori SZDSZ-es politikus is a kvóta ellen kampányol, míg a Jobbik egyáltalán nem emeli fel a szavát a migráció megfékezése érdekében.

Amikor tősgyökeres jobbikosokat kérdeztem a pártjuk ellentmondásos tevékenységéről, az egyik ezt válaszolta:

“Ha ezt a Hit Gyülekezetének diakónusa ilyen világosan látja, akkor elvárható lenne, hogy a Jobbik elnöksége is átlássa és annak megfelelően kommunikáljon.”

Az, hogy a Vona Gábor által vezetett Jobbik miért ilyen halk a migráció kérdésében egyelőre rejtély.

Feltehetően a Jobbik elkutyapártosodott a nagy néppártosodásban.
888

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: