Fidesz: a kvótával a terroristákat is szétoszthatják

A Fidesz szerint ha életbe lép a brüsszeli kvótacsomag, akkor a migránsnak álcázott terroristákat is szétosztanák és betelepítenék Magyarországra.

Halász János, a kormánypárti frakció szóvivője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón közölte, a nemzetközi titkosszolgálatok becslése szerint a migránsok közé vegyülve akár négyezer terrorista is Európába juthatott tavaly, és itt állomásozhat. Messze nem 10-14 terroristáról van itt szó – jegyezte meg.

Emlékeztetett arra, a napokban derült ki, hogy a párizsi tömeggyilkosok, köztük Salah Abdeslam, “Európa első számú közellensége”, és más terroristák is a tavalyi migránsáradatot kihasználva érkeztek Magyarországra, és logisztikai központként használták Budapestet.

 

screenshot_9

Ha életbe lép a brüsszeli kvótacsomag, azaz megindul a migránsok, köztük a kiképzett terroristák betelepítése, akkor Magyarországon is történhetnek a nyugat-európaihoz hasonló terrorcselekmények – tette hozzá.

A Fidesz-frakció szóvivője szerint a kényszerbetelepítés a kulturális, a társadalmi, a pénzügyi problémákon túl olyan súlyos mértékű biztonsági kockázatot jelent, amit nem szabad felvállalni és amire nem is kényszerítheti rá senki a magyar embereket. Úgy fogalmazott: “mindannyian láttuk, hogy ezek a kiképzett terroristák egy gombnyomásra hidegvérrel milyen brutális tömeggyilkosságokat követnek el. Nekik minél több a halott, annál jobb. Nekik nem számít az sem, hogy gyerek, nő, vagy áldott állapotban lévő kismama az áldozat”.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: