Pukli István: Soha a büdös életben nem leszek a Fidesz tagja

Kiszállok a Tanítanék Mozgalomból, de az oktatásügyért tenni fogok, addig teszek, amíg nem sikerül átütni a falat a fejekben ezzel a fontos kérdéssel kapcsolatban – ezt Pukli István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

screenshot_3

A Teleki Blanka Gimnázium igazgatója szerint azzal, hogy a mozgalom elkötelezte magát egy irányba, egy óriási stigmát vesznek magukra, nem jó, hogy jelen lesznek a menekülteket támogató rendezvényen, függetlenül attól, hogy személy szerint mit gondol a kérdésről. A szakember elmondta: nem az a baj, hogy felkarolt egy gondolatot a mozgalom, hanem az, hogy ez egy szándékosan megosztó, átpolitizált kérdés, és nem tudjuk, az emberek mit gondolnak erről a kérdésről.

.

 

Hozzátette: a mozgalom nem kérdezte meg a pedagógusokat, hogy részt vegyenek-e ezen a rendezvényen. Most már korántsem akkora a mozgalom támogatása, mint volt, főleg azóta, hogy elkezdték ránk aggatni a baloldali, liberális jelzőt – fogalmazott.

Pukli István kijelentette: elképzelhető, hogy új szervezetet alapít majd.

 

Az iskolaigazgató hangsúlyozta: rengeteg ember csalódott a Fidesz kormányban, őket eltaszítottuk magunktól, pedig őket fel lehetne rázni, hogy baj van.

A szakember elmondta: valószínűleg nem lesz belőle újra igazgató, sokáig azt mondta, pályázna a posztért újra, de nem változik semmi a rendszerben, ezért valószínűleg nem is fog újra pályázni. Hozzátette: azért nem értek el semmit, mert nem az volt a cél, hogy egy közösséget szervezzenek, hanem alapjaiban építsék újra az oktatási rendszert, de erre nem hajlandó a kormányzat. Játszom a gondolattal, hogy politikai pályára lépjek, meg lehet ezt tanulni, és fel lehet építeni magamat, de nem ez az elsődleges cél jelenleg – magyarázta.

Pukli István ugyanakkor kijelentette: soha a büdös életben nem leszek a Fidesz tagja, nem akarok a párthoz közeledni, nem hiteles, de más párttal sem tudom elképzelni az együttműködést. Az iskolaigazgató bízik benne, hogy hamarosan létrejön egy olyan párt, amely hitelesen tudja képviselni az oktatás ügyét.

atv.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: