Elmezavar – “Magyar” liberális nők elkezdték népszerűsíteni a mohamedán viseletet

Bahraini women take part in a protest against the death of Jaffer al-Durazi, 23, who died in hospital last week as he was detained by Bahraini authorities since December 2013 on March 3, 2014 in the village of Daih, west of the capital Manama. AFP PHOTO/MOHAMMED AL-SHAIKHBahraini women take part in a protest against the death of Jaffer al-Durazi, 23, who died in hospital last week as he was detained by Bahraini authorities since December 2013 on March 3, 2014 in the village of Daih, west of the capital Manama. AFP PHOTO/MOHAMMED AL-SHAIKH

A színtiszta elmezavarnak lehetünk a szemtanúi. A hazai női egyenjogúság szabadcsapatai elkezdték népszerűsíteni a mohamedán viseletet.

Már mi is többször írtunk a burkin viseléséről és annak a tilalmáról. Ám a honi liberális szabadcsapatoknak ismét sikerült túltolniuk a biciklit. A női egyenlőség honi bajnokai elkezdték népszerűsíteni a mohamedán népviseletet – figyelt fel az esetre a Tutiblog.

A cikk bevezetőjében a muzulmán női fürdőruha-viselet előnyeiről értekezik a nem túl okos szerző. A gondolatmenete alátámasztására pedig a következő költői sorokat írta le a láthatóan elszállt asszony:

Mert olyan szigorú dress code van érvényben (nálunk, Európában – a szerk.), amely elviekben a nők felszabadításának zászlaja alatt keletkezett – a bikini a megjelenésének idején valóságos forradalomnak számított -, de valójában nem más, mint a férfiak kukkolási igényeinek minél tökéletesebb kielégítését szolgáló intézmény.”

A cikk szerző elfelejti megemlíteni, hogy:

az európai férfiak legalább nem erőszakolják halomra a nőket
az európai ember ritkábban robbantja fel magát
az európai civilizáció már túllépett a sötét középkoron

HirOrigo
(Tutiblog) – 888 nyomán

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: