SZAVAZZON NEMMEL, ALFÖLDI ÚR!

Alföldi Róbert a Demonstráció egy emberséges Magyarországért című rendezvényen remek érveket fogalmazott meg a kvóta elleni szavazásra a Kossuth téren. Voltaképpen annyira jó érveket, hogy már csak azt nem értem, a beszéd végén miért nem szólította fel tisztelt hallgatóságát: menjenek el szavazni október 2-án a kötelező betelepítési kvóta ellen.

 

 

alfoldi-robert-original-55837

Fotó: Alföldi Róbert

Ha ez így elsőre érthetetlen, akkor segítek: Alföldi Róbert azt mondta, hogy ő Magyarországot olyan helynek szereti, amelynek „nyitott, normális, segítőkész és érző” lakói nem rugdosnak bele az elesettekbe, hanem meglátják másban az embert. Mindez rendjén is van, hiszen ugyanezt mondja Orbán Viktor és kormánya, velük együtt pedig a lakosság többsége és támogatói is. Mi is szeretjük a nyitott, normális, segítőkész és érző embereket. Mi is látjuk a másikban Krisztus mását. Szeretjük és ápoljuk ezt a kultúrát, és meg is védjük
– azoktól, akik a legkevésbé sem normálisak és segítőkészek, és akik leginkább a halálunkat kívánják.

Mert Alföldi úr azt az egyet elfelejtette, hogy az iszlám kultúra nem szereti a magunkfajta nyitott, érző embereket. Főleg akkor nem, ha az ember adott esetben még meleg is. Az európai muzulmán bevándorlás egy életre megváltoztatta a kontinens képét: az az Európa, ahol Róma óta senki nem mondja meg, kivel bújj ágyba vagy melyik istent imádd, súlyos fenyegetettségben él. Egy olyan kultúrkör szivárgott be sorainkba, amely a legkevésbé sem tolerálja a másságot – amelyik háztetőről dobálná le a melegeket, s így következésképp Alföldi Róbertet is.

 

 

Félreértés ne essék: itt nem a radikalizált egy százalékról van szó. Idén áprilisban a londoni Daily Mail arról írt, hogy a brit muszlimok fele törvényen kívül helyezné a homoszexuális életet, és negyedük a saría törvénykezést támogatja. A szintúgy angol Pink News 2009-es cikke szerint pedig a megkérdezett brit muszlimok közül egy sem gondolta úgy, hogy elfogadható a meleg életstílus – azaz a brit muszlimok 100 százaléka elítéli Alföldi Róbertet. Hasonló képet mutat, ha megnézzük, a világ melyik tíz országában büntetik ma halállal a homoszexualitást: Jementől Katarig mind-mind muszlim országok. Ez nem a terror: ez az iszlám.

Alföldi úrnak meg kellene értenie, hogy a melegek a világ különböző pontjain nem olyan szerencsések, mint ő. Vannak olyan országok, amelyek nem olyan toleránsak, mint Magyarország, ahol Alföldi Róbert elismert művész és színházigazgató lehet. Vannak olyan helyek, ahol ölnek, ahol robbantanak, ahol tönkremennek életek – mint például az Egyesült Államok, ahol az orlandói melegbár mészárszékké változtatása óta az amerikai melegvoksok közel felének Donald Trump a várományosa. Ezek a melegek nem passzióból szavaznak a jobboldalra, nem azért, mert ők úgy gondolják, hogy nincs jobb dolguk, hanem mert nincs más választásuk, hogy aránylag emberi életet tudjanak élni – egészen konkrétan arra is gondolok, hogy megmaradjanak.

Ám Alföldi Róbert nyugodtan hajthatja álomra fejét, mert ő szerencsés ember. Ő Európa egyik utolsó keresztény országában él, ahol a másságot még nem fenyegetik géppuskák, ahol az emberek még egymás szemébe néznek, s ahol nem rugdosnak bele a melegekbe. Itt még meglátják a bajban lévőket, és igenis úgy gondolják, hogy segíteniük kell egymáson. Lehet, hogy a többségnek nem szívügye a homoszexualitás; sőt biztos, hogy mostani olvasóim többségének sem. De Magyarország még van olyan toleráns hely, hogy védelmébe vegye azokat a kisebbségeket, amelyekről a nyugati – és sajnos a hazai – baloldal láthatóan letett. Ugyanazokat a „másokat”, akiket eddig a baloldal képviselt, most már a jobboldal védi meg. Míg Szigetvári Viktor a középső ujját lengeti, addig Orbán Viktor tisztázta: „Itt nem lesz homofóbia”, sem pedig tömeggyilkosság.

Alföldi úr, ön remekül látja azokat az értékeket, amelyeket meg kívánunk védeni! A meleg életstílust 100 százalékban elítélő muzulmánok betelepítése ellen pedig javaslom, hogy szavazzon nemmel október másodikán!
A szerző történész

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: