FARKASHÁZY ISMÉT BELERÚGOTT ORBÁNBA

 

A magyar labdarúgó válogatott világraszóló sikere eufóriát okozott az egész országban. Kivéve persze azokat, akik a magyarok kudarcának szurkoltak.

Ezt a tábort erősíti Farkasházy Tivadar is, aki még a pótselejtezős sikerek után fogalmazta meg, sokakban megütközést keltő gondolatait a magyar labdarúgó válogatottal kapcsolatban.

 

85c33e6ab6286719dd2eae8439e72671

A humorista most a Facebook oldalán kezdett heves magyarázkodásba, de az öntömjénezés mellett most is szorított helyet egy jó kis „Orbánozásnak”:

„Orbán országlásáról pedig két bármilyen szép gólért sem fog megváltozni a véleményem. Hiszen Szalai nem azért pöckölte be olyan zseniálisan, és a ballábas Stieber sem azért emelte be jobbal olyan bravúrosan, mert Kisvárdán is épül egy stadion Sesztáknak. Akkor Rákosit is szeretnem kellene Puskás, Kocsis és Hidegkuti miatt? Na, ugye!”

 

Ez a hatalmas siker nem a politikáról szól, ez minden magyar ember sikere. Sajnos úgy látszik Farkasházy Tivadar még mindig nem érti a lényeget.

Figyelmébe ajánlom, nagy tisztelettel a magyar válogatott kapitányának Dzsudzsák Balázsnak a szavait: „Tizenötmillió magyar ellen nagyon nehéz játszani”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: