Farkasházy Tivadart kétszer is leköpték

2016. június 20.

A magyar baloldal legfontosabb eseménye, a szárszói találkozó után Dr. Farkasházy Tivadar “magyar humorista, közgazdász, újságíró” interjút adott az ATV-nek.

Farkasházynál ismét szárszói találkozó volt. A “humoristáról” annyit érdemes tudni, hogy kikészül ha nyer a magyar válogatott. A győzelem és a győzelemmel felérő döntetlen után most biztos nincs jól. Korábban, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Farkasházy azt találta mondani, hogy:

boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.”

 

 

Nos, ilyen kijelentések után senki ne csodálkozzon azon ha leköpik az utcán. Farkasházyt az elmúlt héten kétszer is leköpték. A miértekre és a hogyanokra sajnos nem adott választ, ám a tejles felvétel itt tekinthető meg. 

 

Nem is lovagolnék tovább Farkasházy vécéjéről elhíresült szárszói találkozón. A főszervező így is elég kényelmetlenül érezheti magát, hiszen nem tud örülni a labdarúgó válogatott továbbjutásának, mert így Orbánnak is jó napjai vannak, sőt a nemzettudat is az egekben, ez pedig tűrhetetlen.

Amúgy a szárszói találkozó eszenciáját Kocsis Máté foglalta össze a legteljesebben:

A panoptikumban összegyűltek a bukott liberálfasiszták, magyargyűlölők, drogosok, pénzmosók, szociális gengszterek, befáradt okoskodók, elzavart komcsik, bűnözők, idegbajosok és még néhányan. Meg persze voltak ott “független” civilek is. Jól megbeszélték, hogyan kéne az országnak lennie. Teddy azt mondta, lehet, hogy ez lesz az utolsó ilyen rendezvény. Kár lenne érte, mindig bearanyozza a júniusi hétvégét!”

(ATV, Magyar Idők)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: