A hetedik és a hetvenhetedik

Brüsszelben nagyon figyelmesek az ünnepekre. Mindennek, és mindenkinek van napja. A mikroszkóp alatt észlelhető élőlények előtt is tisztelegnek. Helyesen, mert az élet szent. Szabolcs Attila, országgyűlési képviselő, a Nemzeti Összetartozás Bizottság alelnökének publikációja a PolgárPortálon.

Szabolcs Attila, országgyűlési képviselő, a Nemzeti Összetartozás Bizottság alelnöke, aki 2013-ban Budafok-Tétény polgármestereként székely zászló-kitűzési mozgalmat kezdeményezett, amelyhez az elmúlt két évben több száz önkormányzat, civil szervezet és magánszemélyek ezrei csatlakoztak.
Szabolcs Attila, országgyűlési képviselő, a Nemzeti Összetartozás Bizottság alelnöke, aki 2013-ban Budafok-Tétény polgármestereként székely zászló-kitűzési mozgalmat kezdeményezett, amelyhez az elmúlt két évben több száz önkormányzat, civil szervezet és magánszemélyek ezrei csatlakoztak.

Mindenki egyenlő és sérthetetlen – hirdeti az eurokrata ideológia. Ha pedig messziről és hívatlanul jön, akkor szinte „über alles”, mindenek feletti. Fontos, hogy letelepítsük, beillesszük. Türelmesen, ahogy szokás a juhakolban, ha az ordas kéredzkedik.

A „mindenki egyenlő” gondolatból most az őshonos nemzetek fiai kimaradnak. Olyanok, akiket a mikroszkóp alatt sem vesz észre a nagyméltóságú brüsszeli hatóság.

77-szer érnek majd kevesebbet, ha a kedvenc EU-s kancsukát, a pénzt morzsolgatja a kezében valamelyik „európai” főkegyúr.

Ha nem úgy ugrálnak az uniós gépzenére, ahogy elvárják, Magyarországnak, és ki tudja még, hány ország leányainak, fiainak kell fizetni a számlát. Egy, be nem fogadott illegális migránsért, 77 millió forintot, euróban.

Egy magyarra évente 1 millió forint jut a közös költségvetésünkből, egy érkezőre, 77-szer annyi.

Ennyi. Hogyha az őshonos európaiak nem értenek a szóból, fizessenek. Pénzért vegyék meg a hétköznapi nyugalmukat, a maradék kultúrájuk, a hitük gyakorlásának lehetőségét.

Szép, új, haladó világ.

Negyed százada érezzük a szabadság keserédes ízét. Ezért – és nem is elsősorban magunkért -, hanem Európa őshonos nemzeteiért, a magyar néphez fordulunk. Döntse el mindenki; akarja-e, hogy kényszerbetelepítésekkel rajzolják át a létünket?

Szavazzon a nép.

Arról az elitről, amelyik egyszer sem kérte számon elvtársait Budapesten, amikor azok képtelenek voltak rendes költségvetést adni az országnak. Akkor sem, amikor nem csak egy, hanem egy ménesnyi lóláb lógott ki.

2002 és 2008 között hitelt hitelre halmoztak, hogy ki tudják fizetni az állami alkalmazottak bérét, a nyugdíjakat, és persze a Kádár-rendszerből örökölt első megahitelek kamatos kamatait.

2010 óta új gazdasági rendet tartunk. Hat év alatt visszafizettük az IMF és az Európai Uniótól felvett hiteleket. Nem több száz, hanem több ezer milliárd forintot.

2017-től 5 százalékra csökkentjük az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adóját. Minden gyermeket vállaló fiatal házaspárnak lehetőséget teremtünk a saját otthon fölépítésére. Olyan költségvetést alkotunk immár hetedszer, ami Magyarországot építi.

És nem törik a gerincünk azok előtt sem, akik 77-szeres adót vetnek ki ránk, mert szeretnénk annak maradni, aminek születtünk Európában.

  • PolgárPortál.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: