Baráti tűz

A migránskérdés megoldásának lehetséges lépései Európán kívülre vezetnek.

Csizmadia László – 2016.05.19.

A hazai, patchwork típusú szocliberális ellenzéki garnitúra migránsügyben tanúsított rúgkapálása túllépett a társadalom tűrési szintjén. Állításomat alátámasztja a CÖF–CÖKA e tárgykörben zajló országjárásán a lakosság által kinyilvánított elsöprő erejű állásfoglalás.

Az országunkat 2010-re végveszélybe sodró MSZP–SZDSZ bukása után, a kényszerben fogant pöttömnyi pártreinkarnációk, észlelve az itthoni elégtelen támogatást, a hasonló helyzetben fulladozó uniós testvérpártoktól remélik megmentésüket. Illúziót kergetnek, hiszen a pénzhatalmat és ezzel együtt az Amerikai Egyesült Államokat szolgáló brüsszeli elit már önmagán sem képes segíteni, hiszen végelgyengülésben szenved.

A téves felfogáson alapuló politika és a gazdaság irányítása mélyszántást végzett az európai polgárság keresztény gyökerű civilizációjában, előidézve ezáltal az új vetés elkerülhetetlenségét. Az őslakosság döbbenten észleli, hogy ötszázmillió uniós állampolgár kórusban kiáltott javaslata, leírt és továbbított, közös lelkiségből fakadó intelmei meg sem érintik a vezető brüsszeli adminisztrációt.

 

migrans_keletituntetes

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság felelős vezetői, élükön Martin Schulzcal és Jean-Claude Junckerrel, látás- és hallássérültekké váltak. Elszigetelt gumiszobájukban túlhangosított merkeli zenebonát hallgatnak, miközben a Willkommenskultur ütemére csoszognak.

Sajnálatos, de igaz, hogy a hazai, baloldalinak mondott ellenzék is úgy táncol, ahogy az obsitoskorú, leszerelésre várók fütyülnek. Elhervadt a vörös szegfű és szárnyaszegetté vált a „szabad”-os madár.

 


Ennek ellenére az azonos érdekeltségűek külföldről kapott pénztámogatásai menetrendszerűen érkeznek. Még mindig biztosított a zsoldosokra épített hazug média működtetése, a nemzetellenes paraziták lubickolásra alkalmas élettere.

Európa polgársága történelmi jelentőségű választás előtt áll. A kérdés az, hogy a nyugati civilizáció hóhérjai előtt kitárjuk-e kapuinkat, önként vállaljuk-e földrészünk elfoglalását, vagy erőinket mozgósítva ellenállunk. Tűrjük-e, hogy párhuzamos társadalmak jöjjenek létre, városainkban növekedjen a feszültség mindaddig, amíg az arab tavasz-szindróma európai jelenséggé válik.

Az európai polgárok életterének drasztikus szűkítése nemcsak politikai, hanem gazdasági irányból is fenyeget. A TTIP kereskedelmi szerződés titkos előkészítése, majd ránk erőszakolása, a multinacionális cégek szinte korlátlan hatalmát biztosítva, alárendeltté teszi az uniós országok jogszabályainak érvényesíthetőségét. Támadást intéz az Európában még „zöldellő” vidéki termelői közösségek ellen, a családi és a kis-, középvállalkozások eltüntetéséhez vezet. Korlátlan lehetőséget biztosít arra, hogy a nagyvárosokban élő emberek már-már a GMO-s termékek komputerizált fogyasztóivá váljanak.

A ránk küldött új politikai, gazdasági és társadalmi világjelenség problémáinak megoldása az európai választópolgárok hatékony és tényleges szerepvállalását követeli. Uniós szinten időszerű megválni az önmaguk által felkent kontraszelektált vezetőktől. A huszonnyolc tagállam miniszterelnökei, az állampolgárok bizalmát megtartva, velük egyetértésben javasolják az uniós jogi szabályozás életszerűvé tételét.

A tagállamok szuverenitásának korlátozása csak az önkéntesség elvének megtartása mellett fogadható el. A közösség erejét a kölcsönös előnyökre kell alapozni.

A brüsszeli intézményrendszer drasztikus megnyirbálása úgy lehetséges, ha a tagállamok széles körben élhetnek a szubszidiaritás szabadságot biztosító eszközeivel (népszavazás, népi konzultáció, ténylegesen használható uniós polgári kezdeményezés).

Az aranymetszés szabályait tiszteletben tartva egyetlen tagállam sem vindikálhatja azt a jogot, hogy átvegye az unió vezetését. A merkelizmus e tekintetben leleplező példáját látjuk, amikor a kancellár Schulz és Juncker urakkal közös küldöttséget alkotva intézi Európa sorsát. Így születhetett meg egy felhatalmazás nélküli team boszorkánykonyhájában a gazdasági bevándorlók kötelező betelepítését megtagadó országok elleni, fejenként kétszázötvenezer eurós büntető szankció.

A józanul gondolkodó, az európai etikai szabályokra alapozó országok vezetőinek erre egyértelmű, elutasító választ kell adniuk, miszerint a Willkommenskultur vendégeinek számláját a meghívónak kötelessége rendezni.

A migránskérdés megoldásának lehetséges lépései Európán kívülre vezetnek. A közel-keleti béke létrehozása a nagyhatalmak helyi közreműködése nélkül lehetetlen. A kivándorlásra készülők szülőföldjén olyan biztonságos hotspotokat kell létrehozni, amelyek védelmét a nagyhatalmak garantálják, az odamenekülők életszükségletét a világ teljes körű szolidaritásával kell biztosítani mindaddig, amíg a szabadságukat visszanyerik.

Az embercsempész bandák által szervezett tengeri átkelések megakadályozása a NATO-ban szövetséges államok kötelessége. Az embercsempészek akcióit behunyt szemmel eltűrő országok szankcionálása nem maradhat el.

Az Európai Unió jelenlegi vezetői úgy félnek a tagországokban megrendezendő, a migránsokkal kapcsolatos népszavazásoktól, mint ördög a tömjén füstjétől. A népakarattal azonban előbb-utóbb szembe kell nézni. A jelenleg járható, ellenőrizetlen, gazdasági bevándorlást és terrorizmust segítő utak oda-vissza lehetővé teszik a keresztényi hit, erkölcs és szolidaritás lábbal taposását.

A demográfiai problémák, a munkaerőpótlás migránsokkal történő, nyugat-európai országok által elképzelt megoldása „baráti tűz” alatt tartja a másként gondolkodó, szabadságukat féltő népeket.

Tüzet szüntess!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: