A SZOCIALISTA EP-ELNÖK OSTOBA, ALJAS ÉS HAZUG

Abszurdnak és aljasnak nevezte a magyar kormánynak a kvótareferendumról szóló kezdeményezését Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke (EP) egy szerdai interjúban – adta hírül az MTI.

A magyarok nagy barátja, a szocialista Schulz azt állítja, Orbán Viktor az uniós-török megállapodásban érintett 72 ezer menekült elosztása ellen kezdeményezett népszavazást, annak is a hazánkra jutó 1290 szerencsétlenjéről. S ez szerinte ostoba és aljas dolog.

Martin Schulz hazudik.

Orbán Viktor már az említett megállapodás előtt bejelentette a referendumot, s ezt az EP-elnök jól tudja. Ráadásul azt is tudja, hogy az EU-török megállapodásban szereplő kvótából Magyarország kimarad, hiszen az önkéntes befogadáson alapul. Tehát abból a 72 ezer menekültből nem 1290, hanem egyetlen egy sem jön hazánkba, már ha egyáltalán sikerül betartani bármit abból, amiben megállapodtak.

Martin Schulz tehát nem csak hazug, de aljas is, mert nyilván azt képzeli, hogy interjújának olvasói úgy sincsenek tisztában a tényekkel, tehát nyugodtan gyalulhatja a magyar miniszterelnököt. De ha Martin Schulz így gondolja, nem csupán hazug és aljas, hanem ostoba is.

Ostoba, ha nem látja, hova fordult az elmúlt egy évben Európa, hogyan változott a közvélemény, s hogy mennyire nem hisznek már az uniós intézményekben az emberek. De a legabszurdabb és aljasabb, ostobább dolog, hogy Martin Schulz nem érzékeli, hova vezetett, amit ő és Merkel, sok hasonszőrű politikussal karöltve Európára erőltettek.

Párizs már tudja, és már Brüsszel is tudja. Adja Isten, hogy Berlinnek, Bécsnek soha ne kelljen megtudnia.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: