Bajai videó és a korhadó MSZP

Korhad, esik szét az a mítosz, amely a 25%-os támogatottságú MSZP-t eddig összetartotta. Korhad az MSZP igazsága, korhad a biztonsága, a szabadságából, meg a jólétéből pedig a 2010-ig folytatott kormányzásukat átélve megjöttünk. Most már egyre inkább bebizonyosodik, hogy Mesterházy és társai, saját magukat és pártszimpatizánsait verték át azzal, hogy folyamatos hazudozásra alapozva nemhogy kikecmeregtek volna a bajai videó bugyraiból, hanem egyre mélyebbre süllyedtek benne.

Leszögezhetjük, hogy az MSZP képtelen lerúgni magáról azt a szemléletet, amely végig az emberek megtévesztésére, átverésére irányul.

Gyurcsány őszödi beszédének kirobbanása (lásd az őszödi beszéd előéletét, és az EU cinkosságát, mellyel bebiztosította Gyurcsány a 2006-os győzelmét) ébresztette fel, tudatosította az emberekben azt, hogy a baloldal milyen aljas taktikák bevetésére képes. 

Mindenkit megdöbbentett, jobb és baloldalon állókat egyaránt. A Gyurcsány beszéd az EU-val kötött alku terméke, ami a hazugság alapon történt választási győzelem után, totális bukást eredményezett. Teljesen leamortizálta, esélytelenné tette a politikai életben.

De mi történt most az MSZP-ben? Pontosan ugyan az, mint Gyurcsánnyal Őszöd, illetve a 2006-os választások előtt. Hazugságra épített hatalmi rendszer kiépítése, ami most hamarabb fog összeomlani. Ez leginkább a saját választóik körében okozott és fog okozni egyre nagyobb megdöbbenést, mivel ők Gyurcsány kisöprésével elhitték, hogy a nagy átverő, hazudozó távozott a pártból. Most a bajai videó kapcsán bebizonyosodott, hogy Gyurcsány távozott, de szellemisége, a baloldal hazugságokra épülő kampányélete, tovább uralkodik.

Nézzük most a bajai videó történéseit, ahol az MSZP teljes gőzzel a FIDESZ-re tereli a gyanút!

Mesterházy Attila és Jávor Benedek sajtótájékoztatója a Bajai választásról 2013. október 18-án.

Mit mondott Mesterházy sajtótájékoztatóján, akkor, amikor már az MSZP pártházban rég ott lapult a videó? Ezernyi információ került hozzájuk, de arról nem szólt, ahogy a videó elkészült és eljutott hozzájuk. Figyeljék, mert Mesterházy arról sem szólt egy kumma szót se, hogy a HVG-hez került videó tőlük származik ráadásul úgy, hogy az újság főszerkesztője személyesen jelent meg az MSZP székházban a videóért! Arról sem szólt, hogy már október 17-én egy nappal hamarabb náluk landolt az állítólag általuk megrendelt videó. (lásd a későbbi ATV-s Kőrös riportot)

Íme, Mesterházy rettentő komolyan előadott sajtótájékoztatója, 2013. október 18-án!

Az ATV így kommentálta 2013. október 18-án az eseményeket!

Mesterházy, mint MSZP-s pártelnök, szó szerint lebukott a nyilatkozatával. Sajtótájékoztatója alapján úgy vezeti az MSZP-t, hogy semmit sem tud a párton belüli, nekik igen fontos választással kapcsolatos taktikákról.

Na, de kedves Attila! Ez igaz?
Attila, magát nem akarják szó szerint, kintről kiebrudalni az MSZP-ből? Tudja, ez azt jelenti, viszlát! „Bye bye Szása”, egészen pontosan Bye bye Attila! Csak megsúgom, nem kell átmenni a jobboldalra, megkeresni ellenségeit! Kemény harc lesz Attila! Fel kell kötnie az a bizonyost, mert a Bajnai-Gyurcsány tandem a nyakán lóg!

De nézzük tovább az eseményeket!

Miután “ezernyi  információ” (Mesterházytól szabadon) került a felszínre, illetve a rendőrség is bekapcsolódott a gyűjtögetésbe, vallott a videókészítésben szerepet játszó DK-s emberke is. Ez még jobban adott az MSZP adrenalin szintjének, magasba durrantva azt. Gondolom a pártszimpatizánsok meg állnak, mint az a bizonyos a lakodalomban, és csak néznek, mint borjú az új kapura.

2013. október 28. ATV felvétel (Kőrös Gusztáv – Egyenes beszéd)

A Kőrös Gusztáv nyilatkozat, olaj volt a tűzre! Persze a hallottak után, mindent csakis alapos átgondolással lehetett elhinni. Ezért az MSZP kommunikációs igazgatója Déri Balázs saját ténykedését annyira alaposan átgondolta, megrágta, hogy október 31-én lemondott, ugyanis még október 17-én ő adta át a hvg munkatársainak a bajai videót! Óriási! Lehet, hogy ő volt a ludas, de az is lehet, hogy csak egy előretolt “bábu”, akit könyörtelenül beáldoz az MSZP!

Egymásba gabalyodott szavak, mindig más és más mondatok az MSZP-től! Mesterházy hablatyol! Komoly párt!

A kesze-kusza ügynek viszont nem ez volt az egyetlen lemondással járó esete, ugyanis Gavra Gábor a hvg.hu főszerkesztője október 23-án adta be lemondását. Ő volt az a médiaszakember, aki az ismeretlen videót nemcsak közölte internetes portáljukon, hanem valótlan címmel, tudósítással, tartalommal látta el.

 

A hvg.hu főszerkesztőjét nem tudom milyen elvek vezérelték, milyen gondolatok cikáztak a fejében akkor, amikor megírta hazug szösszenetét a feltett videóval kapcsolatban. Egy: “Megfogtam az Isten lábát egy ütős sztorival?” Kettő: “Végre odacsapunk nekik?” Három: “Ez már buli a javából?” Tényleg buli volt, de csak neki és akkora, hogy lapátra is került!

Külön pikantériája van az ügynek, ugyanis a Gavra cikk még mindig sértetlenül fenn van a világhálón! (Korrekt?)

A DK-s Kőrös is távozott a pártból. Gyurcsány leszólt, viszlát! (Ez is korrekt!)

Józsi bácsi mondaná a sarki csehóban két korsó sör között, “hullanak mint ősszel a legyek”.

Most ott tart az ügy, hogy az érintett pártok az MSZP és a DK ködösít. Ha valami felszínre kerül, rögtön feljelentéssel riogatnak. Megjegyzem, az ügy rendőrségi nyomozás alatt van.

Mi lesz a vége csak sejteni lehet, de az biztos, hogy a baloldalon iszonyú harc folyik a hatalomért. Mindenki utál mindenkit. Mindenki csapdát állít a másiknak. Gyurcsány a főkolompos, aki még az EU-t is bepalizta. Mesterházy célpont lett, de küzd a korhadó MSZP élén, Bajnai meg a néhány százalékával piócaként lóg rajtuk.

Mi lesz ebből?

 

Forrás: http://sonyo.blog.hu/2013/11/01/a_bajai_video_esete_az_mszp-vel

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: