Levágott Orbán-fej: primitív módon uszítottak Bajnaiék

A KISZ-tag Bajnai Gordon és csapata viccet űzött az 1956-os forradalmat követő kommunista terror és diktatúra által tönkretett magyar családok százezreinek emlékéből – közölte a Fidesz annak kapcsán, hogy az Együtt–PM és szövetségesei vasárnap ledöntötték Orbán Viktor szobrát, majd a Terror Házához vitték. A bukott miniszterelnöknek jól láthatóan nagyon tetszett a szobordöntés.

Közönséges, fenyegető hangnemű beszédekkel és performance-szal ünnepelte második születésnapját Bajnai Gordon szövetségese, a Szolidaritás Mozgalom a fővárosi Clark Ádám téren, ahol kommunistákhoz hasonlította Orbán Viktort és a Fideszt az egykori KISZ-tag Bajnai.

A volt miniszterelnök a Szolidaritás mozgalom budapesti rendezvényén az „öregedő orbánisták állampártjának” nevezte a Fideszt. Bajnai „fülkeszabadságharcot” hirdetett a választásokra, ahol szerinte a normális emberek szállhatnak szembe Orbán zsoldosaival. A politikus arról is beszélt, hogy a Fidesz által felmondott „szolidaritási szerződést” újra fogja kötni.

 

_ZB_1135_JPG_resize2_858x558

<!–

–>

Bajnai végig örömmel követte a durva történéseket

Bajnaiék ledöntötték Orbán Viktor szobrát

A rendezvényen egy szobrot is állítottak, ami kommunista diktátorként ábrázolta Orbánt. A hungarocell szobornak elfűrészelték a lábát, majd ledöntötték, a fejét levágták és a színpadra vitték. A performanszt a közönség megtapsolta, valamint Bajnai is rendkívüli módon élvezte a helyzetet.

 

A rendezvényen a Dopeman néven ismert Pityinger László is fellépett, ahol ismét előadta a himnusz káromkodásokkal teli átdolgozását, valamint a „B… meg az Orbánt, b… meg a kormányt” – című darabját is. Pityinger a vasárnapi előadásán azonban kihagyta szerzeményéből a „B…meg az MSZP-t és a Gyurcsányt” sort, amit még egyébként 2011 őszén a Szabadság hídnál felállított Milla színpadon nagy lelkesedéssel énekelt. Nem ez az első eset, hogy Pityinger saját szerzeményéből „elfelejti” a baloldalra vonatkozó kitételt: 2013. február 12-én az éhségmenetet lezáró tüntetés végén sem idézte a szocialistákra és Gyurcsányra vonatkozó részeket.

Pityinger ezt követően bele is rúgott a ledöntött szobor fejébe. A szobormaradványt az egyik demonstráló ököllel megütötte, volt olyan is aki késsel vágott ki abból egy darabot, és akadt aki ráfeküdt arra. A szobor levágott fejét elvitték a szervezők a Szolidaritás központi székházába.

Hanganyag / videó lejátszása

Ledöntötték Orbán Viktor szobrát – a fejével pedig végigvonultak a városon

 

Bajnaiék 1956-on viccelődtek

Egyedül Bajnai Gordon képes arra, hogy még azt is lerombolja, ami nem is létezik – olvasható a Fidesz közleményében. Úgy látják, Bajnai ma egyedül saját magát leplezte le, megmutatta, hogy fogalma sincs arról, mi az a szolidaritás, amiről naponta prédikál. Amiből Bajnai Gordon és barátai ma viccet csináltak és szórakoztak, az egy tragikus és fájdalmas időszak emléke, az 1956-os forradalmat követő kommunista terror és diktatúra által tönkretett magyar családok százezreinek emlékének a megcsúfolása – zárul a kormánypárt közleménye.

KA Forrás: MNO, Hír TV 2013. szeptember 29., 19:25

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: