Kósa: A tömegközlekedés is szervezetten szállít embereket

2013-09-30_0802

Kósa Lajos

Kósa Lajos a bajai időközi választáson történt szervezett szállítás kapcsán azt mondta: végül is a tömegközlekedési vállalatok is szervezetten szállítják az embereket.

Nem morális fölényről beszéltünk a Fidesz kongresszusán, csupán azt mondtuk, hogy egy demokráciában nincs sikeres párt morális alap nélkül – jelentette ki Kósa Lajos az ATV Szabad Szemmel című műsorában. A Fidesz alelnöke szerint viszont az MSZP-nek, mint az MSZMP tényleges utódpártjának, nincs morális alapja. „Ez olyan, mintha elfogadnánk, hogy a német náci párt jogutódjaként valaki politizál a Bundestagban” – vélekedett Kósa.

A fideszes politikus szerint „személyében megfordulhat valaki a damaszkuszi úton”, de szervezetileg már nehezen. Előbbire Kósa a jelenlegi külügyminisztert, „a volt MSZMP-tag” Martonyi Jánost hozta példaként. A Fidesz alelnöke szerint 2010-ben a posztkádárizmus bukott meg Gyurcsánnyal, Bajnaival és Mesterházyval.

A bajai időközi választáson történt szervezett szállítás kapcsán Kósa kijelentette: végül is „szervezetten szállítják a tömegközlekedési szervezetek is az embereket”. A fideszes politikus hozzátette: elfogadják a bíróság döntését, és „természetesen meg kell ismételni abban a szavazókörben a választást”. Kósa szerint viszont mindez semmi ahhoz képest, hogy a korábbi belügyminiszternek, Lamperth Mónikának a választási rendeletét megsemmisítette az Alkotmánybíróság. „Más, ha az egész választást alkotmányellenesen szervezik meg” – utalt Kósa Lajos a korábban történtekre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: