Csányi feljelenti és beperli Lázárt

Csányi nemcsak büntetőeljárást kezdeményez Lázár ellen, de polgári pert is indít. Erre a döntésre Lázár azon kijelentése nyomán jutott, amelyben az ország legnagyobb uzsorásának nevezte a bankvezért a miniszterlnökséget vezető államtitkár, hozzátéve, hogy Csányi a devizahitelesektől megszerzett milliárdjain páváskodik.

 

 

Csányi feljelenti és beperli Lázárt

Feljelenti Lázár Jánost Csányi Sándor, és személyiségi jogi pert is indít ellene. Az államtitkár szavait viszont nem kommentálja.

 

NOL| 2013. augusztus 13.

 

Csányi Sándor

Csányi Sándor
Népszabadság – Kurucz Árpád

Büntetőfeljelentést tesz Csányi Sándor Lázár János ellen – mondta a NOL megkeresésére az OTP sajtófőnöke. A tájékoztatás szerint Csányi nemcsak büntetőeljárást kezdeményez Lázár ellen, de polgári pert is indít. Erre a döntésre Lázár azon kijelentése nyomán jutott, amelyben az ország legnagyobb uzsorásának nevezte a bankvezért a miniszterelnökséget vezető államtitkár, hozzátéve, hogy Csányi a devizahitelesektől megszerzett milliárdjain páváskodik. 

 

Ajánlott cikkek

Lázár: Csányi az ország legnagyobb uzsorása

Csányi Sándor sem most, sem a jövőben nem kívánja kommentálni Lázár János azon kijelentéseit, amelyek az ő személyét érintik – tette hozzá a sajtófőnök. Lázár János tegnap újságírói kérdésre mondta a már említett szavait, amikor arról kérdezték, mit szól Csányi azon mondatához, miszerint ő “tehetséges és jó szervező, láthatjuk milyen jól elintézte a trafikügyet is”. Lázár ezt lesajnáló mondatnak értékelte.

Az uzsora Magyarországon bűncselekmény, az ellene érvényes szabályok szigorítását pedig pont a Fidesz-frakció szavazta meg, Lázár János frakcióvezetősége idején. Az egyébként a személyiségi jogai érdekében még blogbejegyzések miatt is előszeretettel perelő Lázár tegnap a sajtótájékoztatója után az Index szerint azon viccelődött, milyen jól kiosztotta az OTP első emberét.

“Ezért biztos beperel” – fordult hozzá egyik munkatársa a tudósítás szerint. Lázár bűncslekemény elkövetésével vádolta meg az OTP első emberét, ami kimeríti a rágalmazás és a becsületsértés tényállását.

 

 

Címkék:

Egy hozzászólás to “Csányi feljelenti és beperli Lázárt”

  1. eltunt Says:

    Csányi nem nyeri meg a pert ,ha pénze az OTP-nél lenne elhelyezve ahol vezérigazgató akkor nyerne pert.Mivel tőkéje milliárdjai más bankban van elhelyezve Lázárnak nagy esélye van pert nyerni.Abban Lázárnak van igaza hogy uzsorás hisz az otp legfelső vezére ezen tetején dirigál , külföldi valuta alapú számítások szerint adta a banki forint hiteleket ,egyetlen egy hitelező se kapott nem látott valutát.Forint hitel kamatját a svájci valuta emelkedéséhez emelték, spekuláció történt és ezt Csányi is tudja mert a bankok vezérei tudták hogy a dollár gyengül nem lehet akkorát kaszálni a kamatokkal mint a svájci valutával.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: