Bajban lehetnek Bajnaiék, telefonon várják a segítséget

Csatlakozási kampányt indít a Bajnai vezette Együtt 2014 – közölte a választói mozgalom vasárnap.

A kampány célja, hogy további egymillió emberhez vigyék el „a remény üzenetét”, országszerte megtalálják szimpatizánsaikat és aktivistáikat. Az Együtt 2014 a leendő párttagokat és képviselőjelöltjeit is keresi – írták a közleményben.

Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület elnöke telefonon kéri a változást akarók segítségét, az állampolgárok egy internetes űrlapon jelentkezhetnek, ha kapcsolatba szeretnének kerülni az Együtt 2014-gyel, és az utcákon is megjelennek majd a mozgalom aktivistái – sorolták a kora tavaszi kampánnyal összefüggő teendőket.

bajnai-mosonmagyarovar1_2_oszlopos_lead_fill_310x180

Párt vagy mosószerügynökség

Bajnai Gordon volt kormányfő január elején mondta, hogy az Együtt 2014 várhatóan a következő hónapokban párttá alakul. A mozgalom múlt hétvégi kormányzásértékelő rendezvényén pedig már arról beszélt: március 15-éig alkalmassá teszik szervezetüket arra, hogy bevonjanak mindenkit, aki támogatni akarja őket. Bajnai egyébként az után is telefonon érdeklődött a Budapest körzetében élőknél, hogy részt vennének-e Bajnai Gordon február 9-i évértékelő beszédén. Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke ezt úgy kommentálta, „mosószerügynöki tevékenységbe” ment át az Együtt 2014 Választói Mozgalom működése.

Csökken Bajnaiék támogatottsága

Bajnaiék támogatottsága az október végén mért 22 százalékról jócskán lecsökkent. A Medián, amely tavaly még kimagasló eredményt mutatott ki az alakulatnak, most csak 7 százalékra mérte őket. A Tárki szerint a teljes népesség körében Bajnaiék már csak 3 százalékot tudhatnak magukénak. Ahogy azt az mno.hu korábban megírta, Bajnai azon terve sem jött be, hogy csalódott Fidesz–KDNP-szavazókat vonjon be a táborába.

MTI – MNO

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: