Éhségmenet és amiről a baloldal hallgat

A szocialisták ugyanazt a veszélyes politikát folytatnánk, amivel a Gyurcsány – Bajnai kormány tönkretette az országot, amely a szegényeket mindig csak kihasználta, de soha nem segítette – reagált vasárnap a Fidesz-frakció Gúr Nándor sajtótájékoztatójára.Mint írják: a baloldal képes bárkit kihasználni és bárkit átverni. Azokat, akiket tönkretettek, most biodíszletnek használják – erre bizonyíték a szocialisták kampánymenete. A Fidesz-kormány munkát, a baloldal segélyt kínál azoknak az embereknek, akik enélkül csak tartós munkanélküliségre lennének ítélve – teszik hozzá.

A szocialisták most is szemrebbenés nélkül a legrászorultabbak szemébe hazudnak – jegyzik meg, hozzátéve: “az MSZP mélyen hallgat ezek előtt az emberek előtt, hogy ha a baloldalon múlna, akkor a minimálbér és közfoglalkoztatási bér 32 ezer forinttal csökkenne. Harmadával keresne kevesebbet minden minimálbéres, minden álláskereső, minden közfoglalkoztatott”.

“Ez áll a baloldal programjában” – emelik ki. Ugyanazt a veszélyes politikát folytatnánk, amivel a Gyurcsány – Bajnai kormány tönkretette az országot, amely a szegényeket mindig csak kihasználta, de soha nem segítette, amelyet 2010-ben a magyar emberek kisöpörtek – hangsúlyozzák. Szemben a baloldal politikájával ma a kormány az emberek oldalán áll: ma a legrászorultabbak segély helyett munkát, a gyermeket nevelők adókedvezményt kapnak, és minden családnak csökken a rezsije – zárul a közlemény.

(MTI/OS – fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: