Van cigánybűnözés – Kanadában

A toleráns, liberális, befogadó Kanada nevén nevezi a dolgokat.

Kanada a megélhetési menekültek paradicsoma. Volt. December óta azon dolgozik a kanadai kormány, hogyan toloncolhatják ki azokat a magyarországi romákat, akik a „fokozódó náci veszélyre” hivatkozva az észak-amerikai országban szerettek volna letelepedni. Arra hivatkoztak, hogy itthon félelemben éltek, a roma gyilkosságok hozzátartozói azonban – tudomásunk szerint – nem akarnak innen elmenni.

untitled

Fotó: Kanada kitoloncolja a magyarországi megélhetési “cigány menekülteket”

Kapcsolódó

A hazai cigányság egy része munka nélküli jövedelem szerzésre használta Kanada “liberális” bevándorlás politikáját fotón: A nem munkából megélni kívánó magyar cigányok Kanadában is megtalálták a kiskaput: hogyan lehet munka nélkül jövedelemhez jutni?

untitled

Visszaéléseik mértéke olyan méreteket öltött hogy a “jó indalatú” Kanada is lehúzta rolót. Elég volt az ingyenélők hazugságaiból: hazatoloncolják az álindokokkal oda érkező álpolitikiai menekülteket
Kattintson a rövid lapszemlére: http://www.patriotaeuropa.hu/?p=17733

A bevándorlási statisztikák sokkolták a kanadai hatóságokat – nem alaptalanul. Az elmúlt években csak Magyarországról több bevándorló érkezett, mint a a világ összes többi országából együtt. Nálunk durvább üldöztetés folyik, mint Szíriában, Afganisztánban és Szudánban együttvéve?!

Az ugyanis, hogy valaki szegénységben, illetve mély szegénységben él, még nem elégséges indok, hogy valaki menekültstátuszt kérjen – erről az ENSZ 1951-es Menekültügyi Egyezménye rendelkezik. A megreformált kanadai menekültügyi rendszerben Magyarország már az „elit klub” tagja, azon 27 kijelölt ország egyike a világon, ahol tiszteletben tartják az emberi jogokat és jogbiztonság van – így ugyanis gyorsított eljárásban, a korábbi ezer helyett maximum hatvan nap után hazaküldhetik Magyarországra is a megélhetési menekülteket.

Kanada megelégelte, hogy a magyarországi romák kijátsszák menekültügyi rendszerüket. Tucatszám készültek riportok, beszámolók, miért nem tudnak a szomszédok együtt élni a zajongó roma „betolakodókkal”, hogyan teszik élhetetlenné a külvárosok mindennapjait.

Üzletek biztonsági kameráinak felvételeit felhasználva, a személyiségi jogokat semmibe véve azt is megmutatták, hogyan lopnak a „bő szoknyás cigány asszonyok”.

A hatóságok lekapcsolták Kanada történetének legdurvább embercsempész bandáját is, így a Kolompár vagy a Dömötör család nevét már egész Kanada ismeri. De előszeretettel citálják az egyik torontói tévésztár, Ezra Levant mondatait is, miszerint „a rossz cigányokat vissza kell küldeni Magyarországra, de előtte a légiutas-kísérőket figyelmeztetni kell arra, hogy az út során ne viseljenek ékszert”. Szóval a „gipsy crime” (cigánybűnözés!) kifejezés általánossá vált a sajtóban – erre a Célpont legutóbbi riportja a bizonyíték!

Kanadai kollégáink kivétel nélkül mind rasszisták lennének? Az ombudsman még nem írt nekik levelet, hogy nincs „cigánybűnözés”? Nem fenyegetik őket képernyő-elsötétítéssel? Miért nem háborognak a roma jogvédők? Nekik lehet?

Miért nem „bűnöző életmódot folytató magyar állampolgárokról” írnak – nem ez lenne a politikailag korrekt megfogalmazás? Úgy tűnik, Kanadában ez most nem számít,a cél szentesíti az eszközt. Az ottawai kormány az elmúlt néhány évben 77 milliárd forintnak megfelelő dollárt költött az önjelölt menekültek segélyezésére az adófizetők pénzéből. Megelégelték. Aki még nem került börtönbe, azt kitoloncolják.

Rákóczi Péter

mno.hu – patriotaeuropa.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: