“Bajnai a reinkarnált Gyurcsány”

Kampányt indít a CÖF. A “Gyurcsány-Bajnai szövetség” súlyos adósságba verte az embereket
Emlékeztető kampányt indít a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány a hozzá csatlakozó civil szervezetekkel, hogy felhívja az emberek figyelmét a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezette kormányok negatív döntéseire.

Csizmadia László, a Békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, megdöbbenéssel fogadták a hírt, hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök visszatér a poltikába, mert, mint mondták, elfogadhatatlan, hogy valaki úgy jelentkezik politikai szerepre, hogy nem számolt el a múltjával.

Csizmadia azt mondta, a “Gyurcsány-Bajnai szövetség” súlyos adósságba verte az embereket azzal, hogy 10 ezer milliárd forintnyi hitelt vettek fel, ezzel pedig a magyar emberek akaratuk ellenére is egyenként egy millió forintnyi adósságot halmoztak fel.

A CÖF alapítója elképzelhetetlennek tartja a Medián felmérésének eredményét, amely szerint Bajnai Gordon Áder János köztársasági elnök után a második legnépszerűbb politikus az országban, mert, mint mondta, Bajnai a “múlt embere”, aki Gyurcsány Ferenc háttérembere volt, és szerintük több intézkedésével is rosszat tett az embereknek. Csizmadia hozzátette, Bajnai Gordon jelenlegi célja csupán az Orbán-kormány leváltása, és nem az, hogy jobb legyen az embereknek és az országnak.

Csizmadia László bejelentette, egy kampányt akarnak indítani az “elmúlt nyolc évről”, amelynek során a 4,3 millió magyarországi háztartást akarják bevonni. Egy kiadványban foglalnák össze az elmúlt nyolc évet gazdasági és társadalmi szempontból. A CÖF alapítója a kiadványt adományokból kívánja megvalósítani.

Fricz Tamás, a CÖF egy másik alapítója a “posztkommunizmus emberének” nevezte Bajnai Gordont, aki szerinte a “reinkarnált Gyurcsány”.

Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke a sajtótájékoztatón azt mondta, szervezete erkölcsileg akarja megítélni Bajnait, aki szerintük megbukott, mert a kétharmados többség leváltotta. Osztie ezen kívül hazugnak, hazaárulónak, idegenszívűnek, a nemzet ellen támadónak és korruptnak nevezte a politikust.

Kapcsolódó anyagok:
– 2012. november 8., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: