ATV.HU – Dopeman: mindenki kommunista, aki 1990 előtt született

A Milla hitelességi válságba került önmagával, hiszen, ha folyamatosan ostorozzák Gyurcsány Ferencet, akkor Bajnai Gordont sem engedhetik fel a színpadjukra – ezt Pityinger László, alias Dopeman mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
A rapper szerint azt nem mondhatja a Milla, hogy Gyurcsány rossz, Bajnai pedig jó, hiszen ők ketten sokáig együtt dolgoztak a kormányban. Természetesen lehet Bajnaival együtt dolgozni, de, ha korábban egy teljesen más vonalat követtek, akkor nem csinálhatnak teljesen mást – magyarázta. Dopeman azt mondja, ha Bajnai Gordont mindenki megváltóként kezeli a baloldalon, akkor ez a közösség sem különb, mint Orbán Viktor „rajongótábora”. Szükség van új arcokra, ezt a népet fel kell emelni – tette hozzá. Pityinger László szerint felesleges azzal foglalkozni, ki volt kommunista, mert, aki 1990 előtt született, az mind az volt, mert mindenki beállt a sorba. Akik most hatalmon vannak, ők is a szocializmusban szocializálódtak, ez látszik is a módszereiken – vélekedett. Dopeman úgy véli, mindenkinek jár egy új kezdet, de mindenkinek önvizsgálatot kell tartania. Hozzátette: nekem Jézus a példaképem, ezért nem ítélek, bár ítéltetek folyamatosan.

A rapper azt mondja, a Milla középre akarja magát pozícionálni, ebbe pedig szerintük Dopeman nem fér bele, ezért szakadt meg a kapcsolat közöttük. Pityinger László úgy véli, ebből az látszik, hogy a Milla addig szabadelvű, amíg az érdekei azt kívánják. Dopeman korábban bejelentette, elindul a 2014-es választásokon, és ezt most is megerősítette. Komolytalanul nem nyilatkozom, de nem veszem magam véresen komolyan, mindennek alázattal állok neki, de nem halok bele, ha nem sikerül – fogalmazott. Hozzátette: komoly fenyegetést jelent bármelyik egyéni választókerületben, ha elindul, hiszen 200 ajánlószelvényt bármikor összeszed. Dopeman elmondta: jó ötletei vannak a kampánnyal kapcsolatban, amelyből kiderül, mennyire jó ember is ő valójában. A rapper szerint hajlamosak őt félreérteni az emberek, pedig van egy humánus, szenzitív énje is. Pityinger László azt mondja, az vitte a közéleti szerepvállalás felé, hogy egy jobb világot építsen magának, és persze másoknak. Hozzátette: ő nem hazudik önzetlenséget, mint a politikusok, ennek a képmutató politikának szüksége van egy moderátorra, aki nem rébuszokban beszél.

atv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: