Ne próbáljanak meg okosabbak lenni a szocialisták aktivistái

 

A Fidesz helyi szervezete szerint elfogadhatatlan, hogy az országos politika bele kíván szólni a hódmezővásárhelyiek döntésébe a szeptember 2-ai időközi választásokon – jelentette ki Havasi Katalin, a párt helyi elnöke.

 

A vásárhelyiek nem kérnek abból, hogy olyanok osztogassanak tanácsokat arról, mit kellene tenni a városért, akik talán soha nem is jártak a településen – mondta sajtótájékoztatóján az önkormányzati képviselő. „Molnár Zsolt budapesti ügyvéd, az MSZP kampányfőnöke egy, a Népszavának adott interjújában úgy festett negatív képet Hódmezővásárhelyről, hogy nem is ismeri az itt élők gondjait” – fogalmazott Havasi Katalin.

A Fidesz városi elnöke azt kérte a szocialisták városba érkező aktivistáitól, ne próbáljanak meg okosabbak lenni a vásárhelyieknél, akik elég bölcsek ahhoz, hogy tudják, kire adják a voksukat.

Hódmezővásárhelyen szeptember 2-án azért tartanak időközi választást, mert a várost 2002 óta irányító Lázár János június 2-ától a Miniszterelnökséget vezeti államtitkárként, és e poszt a jogszabályok értelmében összeférhetetlen a polgármesteri tisztséggel.

A Fidesz–KDNP jelöltje a település irányításában tizennyolc esztendeje önkormányzati képviselőként, tizenkét éve pedig alpolgármesterként részt vevő Almási István lesz. Az MSZP a párt önkormányzati képviselőjét Kis Andreát, a Jobbik pedig Kovács Sándor vállalkozót indítja a posztért. Az LMP korábban a hódmezővásárhelyiektől várt javaslatokat arra, kit támogasson a választáson, később azonban úgy döntöttek, nem állítanak polgármester-jelöltet.

NT
Forrás: MTI, MNO

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: