Gyilkosok – Bayer Zsolt álláspontja a Bándy Kata-gyilkosság apropóján

Meggyilkoltak egy pszichológusnőt Pécsett. Bándy Katának hívták. A rendőrségen dolgozott. Gyilkosa(i) megerőszakolták. Meggyalázták. Holttestét kidobták egy elhagyott területen, bokrok, gazok, szemetek közé.

Pécs viszonylag biztonságos város. Persze ilyen iszonyatok után mindenkit elhagy a biztonságérzete, de ettől még a tények ezt igazolják. Különösen az északkeleti régióhoz viszonyítva. De ez most senkit sem érdekel. Pécsett most nem fogják elengedni sehová leányaikat egyedül a szülők – a leányok pedig, ha már nem kell engedélyt kérniük, talán óvatosabbak lesznek.

Rettenetes, amikor ilyesmi történik. Rettenetes, mert az egyéni tragédián és a szülők, a hátramaradottak elviselhetetlen fájdalmán túl rátelepszik az egész társadalomra. Egy pillanatra mindenki bele tudja magát képzelni az apának, anyának, testvérnek a helyébe – egy pillanatra mindenkit elragad az indulat, a fájdalom, a harag, a tehetetlenség érzése. Sok minden.

Rettenetes tudni, rettenetes szembesülni azzal a ténnyel, hogy kénytelenek vagyunk együtt élni ilyen lényekkel. Akik erre képesek.
És sajnos kénytelenek vagyunk együtt élni másmilyenekkel is.

Természetesen minden hírportálon vezető hír ez a borzalom, és természetesen megjelennek a kommentelők is, hogy elmondják a magukét. Nincs ez másképpen a Kurucinfo nevű szennyportálon sem. Ott is összegyűltek mindazok, akik ott érzik jól és otthon magukat.

Egy Imre Sertés álnéven futó fehérjehalmaz így kommentálja egy huszonöt éves lány kegyetlen meggyilkolását: „(…) Egyébként meg az összes zsidóbérenc rendőr vesszen!” Nem sokkal ezután egy önmagát Zsolt Egy Ironikus Székely nicknéven futtató állat ezt írja: „Évente 13-14 ezer ember tűnik el Magyarországon, 3-4 ezerrel több, mint tíz évvel ezelőtt. …döbbenetes szám. Ez egy kisváros lakossága. Jó ha tudjuk hogy ennek több mint fele csinos életerős fiatal ill. kamasz. De erről nem röfög a duma viktor féle fülkeforradalom üleptisztogató sajtója… talán ha egyszer maga a nagy Mágus tűnne el. De kinek lenne gusztusa ellopni egy kóbor cigányt?”

Remek. Nem kellett sokáig várni, hogy előkerüljön a „cigány Orbán” toposz – amit persze a hazai baloldal használ hosszú-hosszú évek óta, ez a másik csőcselék csak átvette. Azután hogy átszakadtak a gátak, már szabadon ömlik az önmagát „nemzetinek” nevező reterát fertelmes tartalma. Egy „Goa India” álnév mögé bújt rothadék csak ennyit ír: „Sün! P…ába vele!” (Értsd: rendőr volt, tehát nem kár érte…) Egy Max Graaf álnevű retek így toldja meg a szót – betűhíven idézve: „Bepárzott Posta Imrével! A rendörpszihologusok (vagy mi a szarok…) már csak ilyenek! Nagyon komoly és értelmes szakma ám a rendörpszihologusé! Egy kb. 40 IQ-us rendörböl kihozni a vadállatot!” Nos, felebarátaim, valahol ez után a két lábon járó szarzsák után is megfogjuk ám a kilincset… Ezután feltűnik a nagyon beteg, perverz vonal, az, aki legszívesebben maga is úgy létesítene kapcsolatot fiatal, csinos lányokkal, mint szegény Bándy Kata gyilkosa. Az illetőt „József Rottensteinernek” hívják, és imigyen szól hozzá a dologhoz a maga keresetlen módján: „Valaki dugva tartja.” Azért lássuk be, mégis csak szebb lenne a világ József Rottensteiner nélkül. Hát még „Attila Korosy” nélkül, aki nemes egyszerűséggel így oldaná meg a problémát – szintúgy betűhíven: „Akinek a keze benne van az 100% a kornyeken el, tudja hogy honnan »biztonsagos« (az o szamara) , mert erdekes modon amig kamerak voltak, gond sem volt… igy hat 2 kilometeres korzetben az osszes ciganyt ossze kell szedni (az 1 evestol a 100ig), kihallgatni (ugysem mond igazat) majd agyonloni…” Azért talán megér egy-két percet komolyan eltöprengeni azon, mi lenne itt, ha „Attila Korosy” egyszer hatalomra kerülne…

És a hatalomban osztozna mondjuk „Tarnai Józseffel”, aki szintúgy szükségét érezte, hogy megossza beteg lelkének dögszagú virágát az ő lelkes közönségével: „Még nem találják. Az biztos. Nincs kizárva hogy a zsidó szervkereskedelem újabb áldozata.”

„Balázs Zachár” sem adja alább, neki a köztársasági elnök jut eszébe, illetve Áder ötlik fel az agya helyén lévő gennyben: „Kíváncsi vagyok hogy az a zsidóbérenc Áder buzernyák meg e fogja e látogatni az áldozat szüleit…” S hogy lekerekítsük az egészet, a végére hagytam azt a fehérjehalmazt, aki szerint a Kurucinfo nem elég kemény. Ő „Béla Istók”, s így osztja az észt: „Az egészben az a szomorú, hogy a sok Magyar birka el lett butítva, aki esetleg még nem, az meg nem csinál semmit csak vár, hogy hátha elkezdődik valami. Végül is elcsetelgetünk, megmondjuk a frankot, kicsit keménykedünk egy keveset, és mit ad isten nem történik semmi. Voltam egy-két tüntetésen, és hallgattam a megindító beszédeket majd utána mindenki szépen csendben elvonult. Tetszik a kuruc, de sajna ez is zsici kézben van mint sok hasonló hazafias oldal (…)”

Ez a Kurucinfo. A Kurucinfo pedig a Jobbik. Ezzel kell tisztában legyen mindenki. Hogy utólag senki se takarózhasson azzal, hogy ő nem tudta, és nem ezt akarta.

Bayer Zsoltbayer.zsolt@magyarhirlap.hu

Magyar Hírlap

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: