Győrffy Balázs nyílt levele Kozák Dánielnek

 

Nyílt levél Kozák Dániel, a Blikk újságírójának részére

 

Tisztelt Kozák Dániel!
 
Tekintettel arra, hogy az elmúlt napokban Ön kitüntetett figyelemmel foglalkozott az állami földhaszonbérleti szerződésekkel, és mert írásai hemzsegnek a tárgyi tévedésektől, rosszindulatú, félrevezető következtetések levonásától, fontosnak éreztem, hogy tájékoztassam arról, hogy a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének honlapján (www.gazdakorok.hu) – édesapám beleegyezése után – nyilvánosságra hoztam azt a földhaszonbérleti pályázatot, amelyről Ön napok óta rendre valótlanságokat állít.

Kapcsolódó

Tisztességes pályázattal, tisztességes munkáért!

Politikusként, a Magyar Országgyűlés képviselőjeként tisztában vagyok azzal, hogy egy közszereplőnek jobban kell tűrnie a kritikát, azt azonban a leghatározottabban visszautasítom, hogy személyemen keresztül családomat, édesapámat sértegesse, rágalmazza.

Tisztelt Kozák Dániel!

Ön minden, a témában jegyzett cikkében – helybeli forrásaira hivatkozva – azt állítja, hogy édesapám „alkalmatlan a gazdálkodásra”. Ezt többször is leírja anélkül, hogy ennek a súlyos állításnak a valóságtartalmáról személyesen is meggyőződött volna. Forrásai hitelességének ellenőrzése az Ön feladata. Az, hogy ezt rendre elmulasztotta, csakis Önt és munkáját minősíti. Én, édesapám szíves invitálását tolmácsolva, most mégis felajánlom Önnek, hogy – egy újságírótól alapvetően elvárhatóan, a helyszínen tájékozódva – látogasson el hozzánk; ha úgy tetszik, nézzen a szemébe egy látássérült embernek, majd egy munkanapját végigkísérve, abba besegítve, személyesen győződjön meg arról, hogy is dolgozik egy, a „gazdálkodásra alkalmatlan” ember.

A családi gazdaságban van munka bőven, tehát bármikor is érkezik, két dolgos kéz mindig elkél. Addig is ajánlom tisztelt figyelmébe a fent említett, a Magosz honlapjára feltöltött nyilvános pályázati anyagot, illetve a Hír TV honlapján fellelhető, 2008-ban készült riportfilmet ( http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=55785 ) Konok életkedv címmel, amely az édesapámról és nem egy „gazdálkodásra alkalmatlan” emberről szól.

Tisztelettel:

Győrffy Balázs sk.
országgyűlési képviselő

Budapest, 2012. június 27.

(magosz.hu-fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: