Vége az interjúnak, Schmitt Pál már távozott a Parlamentből – fotó

Schmitt Pál köztársasági elnök nem válaszolt újságírói kérdésekre azt követően, hogy pénteken délután parlamenti dolgozószobájában interjút adott a közszolgálati televíziónak.

 Az államfő 13 óra után érkezett a Parlamentbe, ahol azonnal főemeleti dolgozószobájába ment. Schmitt Pálhoz ezt követően csak a Magyar Televízió interjút készítő munkatársai mentek be, a köztársasági elnök politikusokkal nem találkozott. 

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Kapcsolódó cikkek:

Az államfő 17 óra előtt néhány perccel hagyta el irodáját, de a folyosón rá várakozó újságírók kérdéseire nem válaszolt. Az államfőt kísérő Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal társadalmi kapcsolatokért felelős hivatalvezetője nekik azt tanácsolta, az esti interjúban hallgassák meg Schmitt Pált.

Kiss Norbert még korábban, a Sándor-palota előtt azt mondta: Schmitt Pál este sugárzandó interjújában minden felvetődő kérdésre választ ad.

Az interjút – amelyet Obersovszky Péter készített – este 19:55-kor, a Híradót követően sugározza az m1.

Egy hozzászólás to “Vége az interjúnak, Schmitt Pál már távozott a Parlamentből – fotó”

  1. szél Says:

    Acsarkodó mszp baloldal megismétli önmagát ,rákosi korszakban volt szokás hogy tanult ügyvédeket és más személyektől elvették a doktori címet ,, segédmunkásnak a építő iparban maltert hordattak és ujra az általános iskolába járatták,közben komcsi párt iskolán bunko analfalbéták tanították az ügyvédeket ,a tanórán az ügyvéd segítette ki az oktató bunkót mert tök hülye volt a tananyaghoz….Schmitt Páltól elvették a doktoriját a bunko komcsik ,de tudását nem tudják elvenni ,és ujra leteszi megvédi a doktoriját,,,na elvtársak még másokat piszkoltok addig magatokon nem látjátok a sz@rt:)))


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: