“Kiállok az igazamért”

“Nincs összefüggés véleményem szerint, bár sokan így értelmezik” – válaszolt Schmitt Pál a közmédiának pénteken adott interjúban arra a kérdésre, megfordult-e a fejében, hogy miután megfosztották kisdoktori címéről, lemond az államfői posztról. Hozzátette: a legjobb tudása szerint írta meg kisdoktori értekezését, szerinte az becsületes férfimunka volt.

„Kiállok az igazamért”

 

„Schmitt Pálként és köztársasági elnökként” is kiáll igazáért – közölte az államfő pénteken a közmédiának adott interjúban a plágiumügyével összefüggésben, hangsúlyozva: lelkiismerete tiszta, de számára ez már becsületbeli ügy.

Szavai szerint “nem esett jól” Schmitt Pálnak, hogy a Semmelweis Egyetem szenátusa anélkül fosztotta meg húsz évvel ezelőtt szerzett kisdoktori címétől, hogy őt megkérdezte, meghallgatta volna. Ezt a közmédiának adott interjúban mondta az államfő pénteken.

PhD-dolgozat írásába kezd Schmitt Pál azután, hogy megfosztották húsz évvel ezelőtt szerzett kisdoktor címétől – közölte az államfő pénteken a közmédiának adott interjúban.

MTI

Egy hozzászólás to ““Kiállok az igazamért””

  1. szél Says:

    Schmitt Pálnak semmi oka a lemondásra, annál több, hogy poziciójában maradva segítse továbbiakban is a rendszerváltozást. Nem szabad engedni, hogy ilyen hiteltelen aljas figurák mint gyurcsány, mesterházi, szanyi, vagy az LMP-s ávósivadékok, az ország tekintélye sérüljön. 2/3-os többség birtokában nem engedheti meg a kormány, hogy pofátlan provokátorok hazug és hamis rágalmakkal gyalázzák a köztársasági elnöki hivatalt és a köztársaségi elnök sérthetetlen személyét. Akik tovább gyalázzák és megpróbálják lehetetlenné tenni a legfőbb közjogi méltóság munkáját a társadalom ellenállásába ütközhetnek.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: