Elképesztő valótlanságokat állít hazánkról a millás szocialista + Videó

 

 

Nem indulhatnak ellenzéki pártok a következő választáson, a romák ellen fellépő félkatonai szervezeteket a háttérből Orbán Viktor irányítja, megkérdőjelezik az abortuszhoz fűződő jogokat – többek között ezekkel a valótlanságokkal támadta egy francia szocialista politikus a magyar kormányzatot – írja a Magyar Nemzet.

 

Újabb képtelen hazugságokkal folytatta az Orbán Viktor és kormánya elleni hazugságkampányt a francia baloldal. Ezúttal a Milla március 15-i tüntetését megjárt Harlém Désir, a francia szocialista párt megbízott első titkára, európai parlamenti képviselő rágalmazta valótlanságokkal a magyar kormányzatot a Rue89 nevű balliberális francia internetes oldalon. Désir, aki az elnöki posztért kampányoló Francois Hollande képviseletében járt hazánkban, Együtt a demokratákkal Orbánnal szemben című cikkében többek között azt írta: a romák ellen olyan félkatonai szervezetek lépnek fel erőszakosan Magyarországon, amelyeket a háttérből a kormány és Orbán Viktor is támogat. „Élménybeszámolója” szerint a kormány politikai ellenfelei kollektíven felelősek a kommunista rendszerben elkövetett bűnökért, és ezért még az is előfordulhat, hogy a következő választásokon nem indulhatnak ellenzéki pártok. Harlém Désir azt állította: a magyar alkotmányból hiányzik a „köztársaság” szó, és azért csökkentették a bírák nyugdíjkorhatárát, hogy a kormány megszabaduljon tőlük. Emellett a kormány elhallgattatja a sajtót, megkérdőjelezik az abortuszhoz és a szabad vallásgyakorláshoz fűződő jogokat, továbbá az egyik állami (sic!) színház élére „két ádáz zsidógyűlölő igazgatót” neveztek ki, akik nyíltan „újfasiszták”.

Szokatlan egyébként, hogy a francia lapok milyen előkelő helyen futtatták a francia jogvédő „fellépését” a Milla rendezvényén. Már hetekkel korábban jó előre beharangozták azt, pedig a francia szocialista valójában „fel sem lépett”, s nem mondott beszédet. A Célpont stábjának azonban sikerült vele találkozni.

 

LM
Magyar Nemzet
2012. március 21., szerda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: