GYURCSÁNYÉK KÜZDELME A FRAKCIÓÉRT

 

 

Az EP és az Európa Tanács vezetőihez fordul a DK

Az Európai Parlament (EP) elnökének és frakcióvezetőinek, az Európa Tanács főtitkárának és a Budapestre akkreditált nagyköveteknek írt levélben kifogásolja az országgyűlési törvényjavaslatot a Demokratikus Koalíció (DK), amelyet az előterjesztés elfogadása megakadályozna abban, hogy parlamenti frakciót alakítson.

 


Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke hétfőn sajtótájékoztatón azt mondta: az alkotmánnyal és a jogalkotási törvénnyel is ellentétes a fideszes Lázár János és Gulyás Gergely indítványa, amely visszamenőleges hatállyal fosztaná meg a DK-t a frakcióalakítástól, miután a képviselőcsoport áprilisi létrehozását az alkotmányügyi bizottság tavaly novemberi állásfoglalása lehetővé tette.

A politikus szerint a mostani javaslatot a hatalom elvesztésétől félő Orbán Viktor “beteges rettegése” szülte, és azt mutatja, hogy a miniszterelnök változatlanul Gyurcsány Ferencet tekinti fő ellenfelének.
Ha a Ház elfogadja a fideszes törvényjavaslatot, a DK panaszt nyújt be az Alkotmánybíróságnak – jelezte Molnár Csaba.

MHO/MTI

Egy hozzászólás to “GYURCSÁNYÉK KÜZDELME A FRAKCIÓÉRT”

  1. olganéni Says:

    Az aligvagyunk néhányan, icuri-picuri a TIZEK szakadár pártocskája , az Ő Éjjel-Nappal Hazudozó “Frakció Maker” Vezérével most igen nagy bajban van ! Már minden szerszámot megvettek az Ezermester boltban. Varju legénylakásában pedig összerakták az ikeából frissen vásárolt Hoby-roomot, ahol majd nekiállhatnának újjabb Frakciókat barkácsolni ! DE ! a Randa “illegitim, illegális, alkotmányellenes és törvénytelen” Viktorbácsi belesercintett levesükbe !!! Most rohan szegényke Fűhöz Fához. Hogyaszongya, Itt ismét lábbal tiporják a Demokráciát !!!! Aztán kimegy az Apró-Villa tágas kertjébe és elkezd “betegesen rettegni”, de az is lehet, hogy ez már a VÉG. Végül is ledől a nyugágyára és álomba sirja mágat . Hatalmas, Demokratikus Müveleti területekről álmodozik


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: