Kornis Mihály ismét provokálja a többséget

Orbán Viktor lemondását követelték szombaton az Országház előtt a Magyar Szolidaritás Mozgalom (Szolidaritás) kormányellenes tüntetésén, amelyen mintegy tízezren gyűltek össze.
 
 Az Együtt egy új köztársasá­gért! címmel meghirdetett demonstrá­ción Kónya Péter, a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke beszédében kijelentette, „Orbán Viktornak és bandájának egy mielőbbi választáson egy fülkeforradalom által meg kell buknia”. 

Kornis Mihály író beszédében pedig úgy fogalmazott, hogy „egy semmirekellő van az ország legtetején”. Szerinte a hatalom jelenlegi gyakorlói csak „hazudni tanultak meg a kommunistáktól”. 


A Kossuth téren a tömegben a Szolidaritás zászlói mellett a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció táblái is feltűntek. A tüntetésen mások mellett jelen volt Gúr Nándor, Török Zsolt, Mécs Imre, valamint Horváth Aladár romajogi aktivista.

„Bukott, a korrupcióba és az alkalmatlan kormányzásba belesült szocia­lista és SZDSZ-es politikusok” részvételével zajlott a tüntetés – így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője.

Ide kattintva olvashatja a teljes cikket

Magyar Hírlap

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: