HOLLAND KÖZSZOLGÁLAT: IDIÓTA, FASISZTA MAGYAROK

Lovas István
Brüsszel
Hollandiában élő felháborodott magyarok tegnap juttatták el a Magyar Nemzet brüsszeli irodájába a Radio 1 holland közszolgálati adó február 23-án 25 percig tartó, Magyarországgal foglalkozó műsorának anyagát. A minden hétköznap sugárzott PremTime című műsort az ország ismert rádiósa, a szurinami származású Prem Radhakishun vezette és témája az volt, hogy „Ki kell-e rúgni Magyarországot az EU-ból?”.A műsorvezető felütése szerint „Magyarország úton van afelé, hogy Orbán Viktor kezében fasiszta állammá váljon… A jegybank és a bírói hatalom a hatalommal rendelkezők magáneszközeivé váltak. Orbán Viktor miniszterelnök inkább hasonlít egy kínai diktátorra, mint egy európai demokratára.”

A műsor a magyarokat többször „magyar fasisztákként” emlegette, Magyarországot pedig „Szaúdi-keresztény Magyarországnak”.

Radhakishun műsorvezető kijelentette: „Elég volt, rúgd ki a magyarokat az EU-ból, vissza a hülyeségükhöz, melyben otthon érzik magukat”.
A műsorvezető arra kérte a hallgatóit, hogy csak azok reagáljanak, akik „ezzel az alja népséggel egy parlamentben akarnak ülni”. Egy magyar származású betelefonálónak azt mondta: „akkor ne fogadjatok el pénzt Brüsszelből… amit én igazán szeretek bennetek, magyarokban, az az, hogy nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok, de kinyújtjátok kezeteket a mi adópénzünkért… Mindazt az áfát, amit mi itt fizetünk, Magyarországra kell küldenünk, mert azok a hülye idióták ott ilyen disznóólat csináltak”. Hozzátette: „Orbánt vissza kell vezetni a civilizáció útjára.”

Radhakishun 21 éves korában vándorolt be a volt holland gyarmatról Hollandiába, miután anyja rádióállomását felháborodott hallgatók felgyújtották.
2006-ban a közszolgálati műsorvezetőt egy év felfüggesztett börtönre ítélték adócsalásért.

2 hozzászólás to “HOLLAND KÖZSZOLGÁLAT: IDIÓTA, FASISZTA MAGYAROK”

 1. Attila Tóth Says:

  hogy meri egy ilyen szarházi szájára venni a Magyarországot, Miniszterelnökünket? Tökös befolyásos emberek itt az idő ,hogy véget vesetek ennek az akna munkáknak ,lejárató hadjáratnak ha kell feljelentésekkel , polgári perekkel! itt nem csak Orbán Viktorról hanem az őt és a Fideszt megválaszott milliókról is szó van! a civil életben sem lehet szó nélkül elfordúlni ilyen alpári hangok mellett.

 2. Pepe apu Says:

  De kérem, miről beszél ez a bevándorló alak? Alja nép…

  Neonáci térhódítás Hollandiában
  Négy év leforgása alatt a tízszeresére emelkedett az aktív neonácik száma Hollandiában, köztük van a Koránt a Mein Kampfhoz hasonlító politikus is. A felelősség egy tanulmány szerint a kormányé.

  MTI| 2008. december 11.
  http://www.nol.hu/kulfold/neonaci_terhoditas_hollandiaban


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: