Fidesz: az LMP egyeztetés helyett vitát provokál

 

A Fidesz-frakció továbbra is fenntartja, hogy az LMP-nek az állambiztonsági akták ügyében beterjesztett törvénytervezete hiteltelen, szakmaiatlan és farizeus – olvasható a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának kedd esti közleményében.

Mint írják: a javaslat farizeus, csakúgy, mint az azt jegyző párt. Az LMP ugyanis az egyeztetéseket elutasítja, helyette csak vitákat provokál. Legutóbb Karácsony Gergely, az LMP politikusa egy TV-vitában jelentette be, hogy az LMP nemet mond a Fidesz által kezdeményezett ötpárti egyeztetésekre, azokon nem vesz részt – idézi fel a közlemény.


Mindaddig, amíg Schiffer András saját pártjának álláspontját sem ismeri, mindaddig, amíg maga sincs tisztában törvénytervezetének részleteivel, és mindaddig, amíg nem tudhatjuk, hogy ki készítette a javaslatot, nincs értelme vitatkozni.  Az LMP-ben uralkodó kaotikus helyzettel szemben a Fidesz Országgyűlési Képviselőcsoportja március 19-én megvitatja a kérdést, és egy komoly, határozott, szakmailag alapos javaslattal fog előállni, amelyet társadalmi vitára fog bocsájtani – zárul a Fidesz-frakció kommünikéje.

(fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: