Nemzeti Nyomozó Iroda – Magányos őrültet keresnek: ajtónyitásra lépnek működésbe a kézigránátok

Jól teszik a fővárosiak, ha alaposan körülnéznek, mielőtt kinyitják a bejárati ajtajukat, ugyanis a Magyar Hírlap megtudta: magányos, őrült robbantó számlájára írja a rendőrség a közelmúlt kézigránátos támadásait.
A lap úgy értesült: a Nemzeti Nyomozó Iroda terrorizmus és extrémizmus elleni osztálya is bekapcsolódott a nyomozásba, a szélsőséges szervezetek körül forgolódó, veszélyes alakokat is számba veszik. A rendőrök feltételezése szerint a tettes a társadalom figyelmére vágyva szereli fel a bejárati ajtókra a nyitásra robbanó, kézigránáttal összekötött különös szerkezeteket.

 

Profi módon dolgozik, így eddig csak a vakszerencsén múlott, hogy a decemberben a XV. kerületben, majd januárban a XII. és a XIV. kerületben elkövetett merényleteknek nem volt halálos áldozatuk. Eddig csak a két januári esetet írták a tettes számlájára, ám úgy tudjuk: immár hozzá kötik a decemberi támadást is.

Az elkövető után kutató nyomozók tanácstalanságát jelzi, hogy tegnap szokatlanul magas, ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Nemzeti Nyomozó Iroda. A bűntettek minősítését rongálásról emberölés kísérletére módosították.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: