Válasz és brüsszeli hangulatjelentés

 

Kedves  Barátaim!

 

Engedjétek meg, hogy egyszerre Mindenkinek válaszoljak, aki írt nekem, s aki kifejezte véleményét és köszönetét, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok. Tegnap este érkeztem/tünk haza Brüsszelből – mert eléggé el nem ítélhető módon autóval mentem, ugyanis a repülést egy fiatalkori rossz élményem miatt, ha egy mód van rá, kerülöm -, s még jómagam is az EP-ben megtapasztaltak hatása alatt vagyok. Mindazt, ami ott történt, még alaposan át kell gondolnunk, mert a kép sajnos még annál is rosszabb, mint amire elsőként gondolhatnánk.

Ugyanis nem pusztán arról van szó, hogy “már megint hülyeségeket beszéltek” és “alaptalanul támadtak” minket a baloldali, liberális, zöld és munkáspárti képviselők. Ez persze továbbra is igaz, de egy-két dolog még ennél is furcsább, és nyugtalanítóbb. Azt vettem-vettük észre, hogy a liberális-baloldali-zöld (röviden nevezzük őket baloldaliaknak) képviselők közül sokan az egri zártkörű frakcióüléseken elhangzottakról már néhány órával később képben voltak, s ennek hangot is adtak!! Mi ez?? Nyilvánvaló, hogy a magyar baloldaliak szoros információs hálózatban vannak a EP-s társaikkal – sőt lehetnek beépített embereik is -, de ez a hálózat ennél sokkal szélesebbnek látszik és nem csak látszik, az is. A magyar baloldaliak szerepe ebben az egészben egyszerűen felháborító, vérlázító. Oplatka András ült mellettem végig, s ő mondta nekem közben, hogy egyetlen ország nincs még a világon, amelynek a baloldala ilyen bántóan támadja le a saját országát a széles nyilvánosság, az EU színe előtt, vagyis: nincs még egy ilyen ország Európában, amelyiknek ilyen belső megosztottsággal kell szembe néznie. Mi áll e mögött??? A kérdésekre a választ meg kell találnunk – talán már tudjuk is -, mert egyébként védtelenek leszünk.

Pl. Dénes Balázs úgy tíz percben rárontott a saját országára, majd felállt, kezet fogott Göncz Kingával, és távozott. Megtette a dolgát, többre nem volt ideje…

Látszik, hogy nem lehet velük vitatkozni, mert tényleg mintha egy összeesküvés tagjai lennének, egyszerűen egy célt követnek, amit el akarnak érni, s ez pedig nem más, mint hogy szankciókat csikarjanak ki az EU-tól Mo-gal szemben, s hogy megalázzanak bennünket – lásd Nelly Kroes-t.

Egy hálózatot érzékelek, amelyik tudatosan és pontosan működik, mint ahogyan évtizedek óta a baloldali konspirációk. Gondoljátok meg, lehetséges lenne-e, hogy gyakorlatilag minden napra jusson egy brutálisan támadó cikk Mo ellen a világsajtóban vagy a médiában, ha ezt nem “szerveznék”, legalábbis egy bizonyos mértékig biztos, a többi pedig már megy magától is?

De van még valami, amit megéreztem, s ez az egyetlen, ami igazán biztató: akármilyen furán hangzik, de ezer év erejét éreztem a nemzeti képviselőinkben és a nemzeti tábor tagjaiban, erősek vagyunk, látszik, hogy nem tudnak minket megtörni. Ez nagyon zavarhatja őket…

Viszont nagyon okosan, ravaszon kell eljárnunk. És a civilek segítsége valóban nagyon kell, mert azért azt éreztem, hogy a Békemenetet sem kiköpni, sem lenyelni nem tudták. Ezért fogta rá az egyik zöld, “más” képviselőnő, hogy azt a Fidesz szervezte és antiszemita jellegű volt. Nem tudom, hogy az utolsó hozzászólásom még adásban ment-e, ugyanis kaptam válasz-lehetőséget, s itt visszautasítottam a Békemenetet ért vádakat, mint a CÖF szóvivője, másfelől kifejettem, hogy Önök itt, mint EP-képviselők a baloldali véleményeket ezerszeres felerősítésben hallják itt és a nemzetközi nyilvánosság előtt is, miközben Mo döntő többségének véleménye és hite teljesen más az országról, a hazájáról, s ha Önök demokraták, akkor a többség véleményét tiszteletben tartják és abból indulnak ki, nem a mesterségesen felturbósított ellenzéki vádaskodásokból.

Döbbenetes volt látni, hogy már pl. abba is bele akarnak szólni, hogy a hajléktalanok ügyében milyen rendelkezéseket hozunk, most meg Hoffmann Rózsát rángatják be az EB-be raportra. Ez vicc. Nem kellene esetleg még az okmánybélyegek árával is foglalkozniuk?

Na nem. Ezt nem engedhetjük. Nem is fogjuk.

Barátsággal üdvözlök mindenkit, Tamás

Forrás: Facebook

by Tamás Fricz on Sunday, February 12, 2012 at 6:13am ·

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: