Lemondott a Jobbik székesfehérvári képviselője

 

Lemondott Fehérvár egyetlen jobbikos képviselője - Gál Péter Pál már nem jobbikos

Gál Péter Pál már nem jobbikos

Gál Péter Pál Vonától várta azt a véleményt, ami egy település érdekében végzett munkát magasabb rendűnek fogad el, mint bármely párt érdekeit, de nem kapott választ.

A mai testületi ülésen jelentette be Gál Péter Pál, a Jobbik fehérvári képviselője, hogy a mai nappal beadta Vona Gábornak a Jobbikból történő kilépését. A képviselő – tekintettel arra, hogy mandátumát a Jobbik színeiben szerezte – lemondott önkormányzati képviselői helyéről is- írja a fehervar.hir24.hu.


A város gazdasági tanácsnoka, a Gazdasági Bizottság tagja elmondta, nem kíván azonosulni a fehérvári szervezetben történő változásokkal, melyet a párt országos elnökének is jelzett. Gál Péter Pál a Székesfehérvári Jobbik alapító tagja, hozzá fűződik a radikális fehérvári szárny megszületése. Városi elnökként gyakorlatilag egy személyben hozta létre a Jobbik székesfehérvári programját 2010-ben.

Tekintettel arra, hogy ragaszkodott ahhoz, hogy a város érdekei kerüljenek előtérbe a pártérdekekkel szemben, a helyi szervezet a tavalyi év során kizárta a szervezet soraiból. Az országos elnöktől várta volna azt a véleményt, ami egy település érdekében végzett munkát magasabb rendűnek fogad el, mint bármely párt érdekeit. Vona Gábortól a mai napig nem kapott választ, döntését ezért hozta meg.

A politikus az interjúban azt is elmondta, hogy mélységesen csalódott az utóbbi hónapokban. A beszélgetést itt olvashatja!

További fotók, videók, kommentek – csatlakozzon az atv.hu közösségéhez aFacebookon és a Twitteren is.

atv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: