VONA: NEM VAGYUNK DEMOKRATÁK

 

“A gazdasági világválság a liberális demokráciák válsága is”

   “Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzeti szocialisták, de demokraták sem vagyunk” – mondta pártja eszmeiségéről Vona Gábor pártelnök szombaton a Jobbik évindító rendezvényén Budapesten.

“Szellemi centrumuk” nem az osztályhatalom, nem az államhatalom és nem a faji alapokon nyugvó hatalom, de a pénz és a szellemi tőke sem, és nem tagjai annak a demokrata eszmeiségnek, amellyé “az mára züllött” – jelentette ki.

A gazdasági világválság a liberális demokráciák válsága is – mondta a pártelnök, aki a “következő egy-két évtizedben” elkerülhetetlennek lát egy fegyveres konfliktust. Akkor “nem az fog számítani, hogy ki milyen szervezethez tartozik, hanem milyen közösség része, ezért a Jobbiknak kötelessége a magyar társadalom önvédelmi, önszerveződési és önfenntartási képességének javítása – tette hozzá.

MHO/MTI

2 hozzászólás to “VONA: NEM VAGYUNK DEMOKRATÁK”

  1. Márton Dénes Says:

    A jellemtelen, szerencsétlen demagóg jobbikosok-MSZP szörnyszülöttei Vona kölökúr jobbikos csürhéjének a legkirívóbb jellegzetességük az ERŐSZAK és a GYŰLÖLET, ami tisztán tükrözi feltűnő sajátságukat! Ezekből az elveteműlt, félrevezetett, fertőzött elméjű tenyeres-talpas majmokból csöpög az együgyű erőszakoskodás, naponta dőlnek a gonosz fecsegések és a gáncsoskodások drága hazánk ellen ami rávilágít hogy nagyon de nagyon phaszhatja a csőrüket hogy a tisztességes MAGYAR lelkű emberek nem kiváncsiak rájuk és hogy evvel a beállítottsággal ők, nem kellenek senkinek.

    • Szarka Laszlo Says:

      Otthon Izraelben okadjal zsido ne Magyarorszagon.Mi kozod hozzank te fereg?Ahhoz kepest hogy “nem kellenek senkinek”,ott volt az irani nagykovet es tobb orszag magasrangu diplomatai.Ahhoz kepest ma mar ketmillio magyar/legalabb/ tamogatja a Jobbikot.Dr.Vona Gabornak meg a rectumjaba sem lennel jo takaritonak te fereg.A magyar lelku emberek mind mellette allnak.Ezekbol a tenyeres talpas tulok orru rablogyilkos zsidokbol mint te vagy,mar nagyon elege van a vilagnak,mert ti nem kellesztek a normalis embereknek.Csak ugy csopog beloled a magyargyulolet te aljas selejt zsido giliszta.Magyarorszag neked nem hazad,mert Magyarorszag a magyarok orszaga es nem a tietek zsido!Kar volt ideokadnod a szokasos selejtes zsido gyulolkodest es magyargyuloletet,mert tolem a tizszereset kapod vissza te nyomoronc parazita bandita.Piszkos hazug magyargyulolo mocskos zsido!Szarka Laszlo


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: