Mik voltak idén a Facebook slágertémái?

 

Hamarosan vége az évnek, a Twitter után pedig a Facebook közösségi portál is számot adott arról, hogy melyek voltak a vezető témák a felhasználók körében 2011-ben: a tagokat Oszama bin Laden, Steve Jobs, Amy Winehouse halálhíre, valamint az amerikaifutball nagydöntője, a Super Bowl, illetve Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője mozgatta meg leginkább.

 

A tízes rangsort tekintve az első helyre bin Ladennek, az al-Kaida terrorszervezet fejének halálhíre került. A második legérdekesebb téma az volt a több száz millió tagot számláló platformon, hogy a Green Bay Packers megnyerte a profi amerikaifutball-liga nagydöntőjét, a Super Bowlt.

Harmadik lett – és vélemények szerint talán az amerikai felhasználók túlsúlyát mutatja – a kétéves kislánya meggyilkolásával vádolt, ám idén júliusban felmentett Casey Anthony bírósági tárgyalása.

Vezető téma volt a Facebookon Charlie Sheen és a körülötte kipattant botránysorozat, ezt Steve Jobs Apple-alapító halálhíre követte az összesítésben.

Hatodik helyre sorolták Vilmos brit trónörökös herceg és Kate Middleton, azóta már Katalin cambridge-i hercegnő menyegzőjét, a hetedik legnépszerűbb téma pedig Amy Winehouse soul énekesnő halálhíre volt.

A nyolcadik legérdekesebb ügynek a Call of Duty: Modern Warfare 3 nevű játék megjelenése bizonyult, kilencedik helyre került a líbiai katonai akciók kezdetéről szóló hírfolyam, míg a tízedik az Irén hurrikán ügye lett a Facebook “nemzetek feletti” témakövetésében.

InfoRádió / MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: