Mesterházy: Ha Gyurcsányék menni akarnak, mielőbb meg kell tenniük

Mesterházy Attila

Mesterházy Attila

Nem kötelező az MSZP tagjának lenni azoknak, akiknek ez folyamatos vívódást, vállalhatatlan kompromisszumot jelent – mondta Mesterházy Attila a szocialista frakció csütörtöki rendkívüli ülése után újságíróknak.

A pártelnök-frakcióvezető meggyőződése szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció Platform az MSZP-ből való távozásának forgatókönyvét készíti elő és a megfelelő alkalmat keresi erre. Véleménye szerint ez tisztességtelen, ha Gyurcsányék csakugyan menni akarnak, mielőbb meg kell tenniük.

Kapcsolódó:

Mesterházy ajtót mutatott Gyurcsánynak

 

Ugyanakkor hangsúlyozta, a frakcióülésen nem hoztak határozatot azzal kapcsolatban, hogy a volt kormányfő vezette tömörülés kezdeményezte, a listán mandátumot szerzett szocialista politikusok adják vissza mandátumukat, és annak fenntartásáról vagy megvonásáról, illetve új képviselő megbízásáról a párttagok dönthessenek. Mint mondta, aki vissza akarja adni a mandátumát, bármikor megteheti.

Mesterházy Attila közölte: a frakcióülésen felszólította a képviselőcsoport tagjait, hogy tartózkodjanak a belső viták nyilvánosság előtti megtárgyalásától. Aki nyilvánosan támadja az MSZP-t, kárt okoz, és Orbán Viktor forgatókönyvét hajtja végre – jelentette ki. (pr)

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: