“Gyurcsány hagyja abba a közhangulat mérgezését, maradjon csendben, és ne szóljon bele a közéletbe!” – IKSZ: Gyurcsány a hazudozó politikusok nemzetközi mintaképe

Gyurcsány Ferencnek notórius hazudozóként végre önfegyelmet kellene gyakorolnia

Gyurcsány Ferencnek notórius hazudozóként végre önfegyelmet kellene gyakorolnia

A Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete szerint Gyurcsány Ferencnek notórius hazudozóként végre önfegyelmet kellene gyakorolnia; az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének ötödik évfordulóján arra szólította fel a korábbi kormányfőt, hogy hagyja abba a közhangulat mérgezését, “maradjon csendben, és ne szóljon bele a közéletbe!”

 

Stágel Bence az IKSZ elnöke, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő és Gaal Gergely elnökhelyettes az évfordulón az állásfoglalásukban megdöbbenésüknek adtak hangot amiatt, hogy Gyurcsány Ferenc egy külföldi lapnak nyilatkozva diktatúrához hasonlította Magyarországot.

Rámutattak: a volt szocialista kormányfő politikai és különösen miniszterelnöki ténykedése katasztrofális állapotba juttatta Magyarországot. Az új kormánynak sok tekintetben nincs igazi mozgástere, mert a nyolc évig tartó posztkommunista ámokfutás kényszerpályára terelte Magyarországot. Ha van ma valaki a közéletben, akinek nincsen erkölcsi alapja diktatúráról kioktatni bárkit is, akkor az pontosan Gyurcsány Ferenc. Hozzátették: a bukott miniszterelnök volt az, aki a hírhedt őszödi beszédével radikálisan rossz irányba terelte a magyar politikai közbeszédet, a hazudozó politikusok nemzetközi mintaképévé válva ezzel.

Kifejtették: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki időszakával ellentétben 2010 áprilisa óta Magyarországon nem kell kordonnal elzárni az embereket a Parlamenttől, nem veri szét és lövi ki békés megemlékezők szemét kormányfői utasításra a rendőrség, nem állítanak elő a gyülekezési jog gyakorlása miatt embereket a rendőrök, és nem hamisítanak költségvetési adatokat, félrevezetve ezzel egész Európát. Emellett nem hallgatják le törvénytelenül az ellenzéki politikusokat és családtagjaikat, nem adnak el földterületet a valódi árának a töredékéért, nem hazudnak bele a választók és a világ képébe, a kormány nem árulja, hanem “megvédi a hazát, amikor támadás éri” – írták.

Fotó: MTI / Kovács Tamás

A fiatal kereszténydemokrata politikusok tűrhetetlennek nevezték, hogy egy, “a hazugságai miatt világszerte hírhedtté vált posztkommunista politikus a világ közvéleménye előtt áruló módon lejáratni próbálja Magyarországot”. Mint Stágel Bence és Gaal Gergely írta, ártatlanságát a volt kormányfő ne a nemzetközi közvélemény előtti “hazaáruló siránkozással”, hanem a bíróság előtt próbálja bizonyítani.

A Magyar Rádió 2006. szeptember 17-én, internetes honlapján tette közzé a birtokába jutott hangfelvételt, amely a május 26-án Balatonőszödön tartott MSZP-frakcióülésen készült. Gyurcsány Ferenc a zárt körben elhangzott beszédében, helyenként durva szavak kíséretében beismerte: kormánya “végighazudta” az eltelt másfél-két évet – az ezt kinyilvánító, később elhíresült szavai szerint “hazudtunk reggel, éjjel meg este” -, nem csinált semmit négy évig, s közben az ország lehetőségeit messze túllépték.

hvg.hu

2 hozzászólás to ““Gyurcsány hagyja abba a közhangulat mérgezését, maradjon csendben, és ne szóljon bele a közéletbe!” – IKSZ: Gyurcsány a hazudozó politikusok nemzetközi mintaképe”

 1. Szemenyei-Kiss Tamás Says:

  Őszintén, drága jó mélymagyar honfitársaim: a felcsúti Saller Koki nem ugyanezt csinálta 2002 és 2010 között? – Még a neonáci csürhével is összeállt (emlékezzünk csak 2006-ra, a Hír TV szerepére, az Orbán-féle kordonbontásra. – A szerencsétlen Gyurcsányt lassan már emberöléssel is meggyanúsítják…
  2010, 2011 – Ilyen világot ígért a Fidesz MPSZ pártvezére a hiszékeny szavazóinak? Ő nem hazudott?
  És még egy kérdés: most éppen hány MSZMP-multú politikus tevékenykedik a Fidesz felsővezetésében? – Az “álamelnök” ex-elvtársat, a kádári idők miniszterhelyettesi rangú kollaboránsát már bele sem számítva…

 2. szél Says:

  Téves a Blum ügyében született felmentő bírói ítélet, ,nem téves hanem összejátszás. Azt mondják hogy a Magyar bíróság független ,nem illik megkérdőjelezni döntését. De a törvények nem ismerete senkit nem ment fel a bűn felelőssége alól.Joav Blum izraeli–magyar állampolgár ,hogy lehetséges ,ehhez magyarul kéne tudni beszélni ,törvényeket ismerni ,hisz felesketik rá.Ebben az ügyben óriási pénzpanama van a törvények kikerülésével,milliárdos bűncselekmény. Joav Blum-t felmentik gyurcsany mentelmi jogát felfüggesztik ,

  Akkor is vétséget követett el Joav Blum izraeli–magyar üzletember, ha valóban nem volt tudatában annak, hogy közokirat-hamisítást követett el, amikor úgy jelentkezett be a sukorói lakcímre, hogy nem lakott ott életvitelszerűen.Ebben az ügyben benne van a Blun védő ügyvédje is hisz magára vállalta hogy az ügyfelét nem tájékoztatta nem tud magyarul , nem tud magyarul és még is magyar állampolgár ,,,most akkor az ügyvédet kéne előkapni mert ő is benne van a panamába a törvényeket kijátszva ,vagyis óriási magyar vagyon átjátszásában részt vett.Érdekes dolgok derülnek ha igazából kielemezzük át gondoljuk a sukorói panamát .Összejátszottak gyurcsányék ,az ügyvéd a hatóság a honosítással kapcsolatosan és végül a bíróság hogy Joav Blum-t felmenti .


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: