Magyar Dal Napja – Zeneünnep az eltűnt szervezők után

A pécsi szervezőket a szerződés aláírása után elnyelte a föld, így egy helyszínnel kevesebb ad otthont idén a Magyar Dal Napja rendezvényeinek. Mindenhol máshol nagy lelkesedéssel készülnek, hogy megünnepeljék a magyar zenét szeptember 11-én.

Az idén a Magyar Dal Fővárosa pályázat nyertese Nyíregyháza, itt még börtönkoncert is lesz, ahol elítéltek, rendőrök, börtönőrök is fellépnek. A Nyírség fővárosában láthatják az érdeklődők többek között Presser Gábort, a Belmondo együttest, de a városban más érdekes kísérőprogrammal is találkozhat, aki ellátogat a rendezvényre.

Török Ádám múltidézésre készül

Török Ádám múltidézésre készül

Zalaegerszegen a Griff Bábszínház, Egerben lesz látható-hallható Kovács Kati és az Első Emelet, Szombathelyen lép fel a nyolcvanas évek egyik leghíresebb underground-zenekara, a Pál Utcai Fiúk. Salgótarjánban a KFT lesz a legjobban várt fellépő, Százhalombattán mások mellett a Bon-Bon, az Irigy Hónaljmirigy és a Magna Cum Laude teszi tiszteletét.

Természetesen Budapest sem marad programok nélkül: ha jól számoltunk, tizenkét helyszínen lesznek színvonalas koncertek, például a Bem Rockparton történelmi múltidézés lesz Török Ádám és a Mini Trió segítségével, de beszáll a buliba a világhírű szájharmonikás, Pribojszky Mátyás is. A magyar dal igazi ünnepére készülnek a fővárosban: a Vígszínháztól a Gödör klubon keresztül a Kobuci Kertig szinte mindenhol találhatnak maguknak programot a zenekedvelők. Fontos megjegyezni, hogy a Campona előtt rendezett koncerten ünnepli 35. születésnapját a 100 Folk Celsius.

Idén is lesz Dallamos Villamos, amely a négyes és a kettes villamosok vonalán közlekedik élő zenével, és indul egy nótahajó is, kifejezetten a magyar nóta kedvelői számára.

STOP

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: